Μητσοτάκης από Γιάννενα: Ο λαός θα μας δώσει απλόχερα ισχυρή αυτοδυναμία για τις μεγάλες αλλαγές

Μητσοτάκης από Γιάννενα: Ο λαός θα μας δώσει απλόχερα ισχυρή αυτοδυναμία για τις μεγάλες αλλαγές

Νέο κύκλο περιοδειών ξεκίνησε από σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγα μόλις 24ωρα πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφού επισκέφτηκε σήμερα την Πάτρα, την Αμφιλοχία και τη Φιλιππιάδα, πραγματοποιεί αυτή την ώρα ομιλία σε συγκέντρωση πολιτών στα Ιωάννινα.

Για την επιτυχία της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα Ιωάννινα, τονίζοντας ότι «τα είπαν όλα οι Έλληνες πολίτες, δίνοντάς μας υπερδιπλάσιο ποσοστό από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ».

«Οι πολίτες είπαν ναι στην αλήθεια και την προκοπή και τιμώρησαν όσους επένδυσαν στον διχασμό»

«Ποτέ δεν κρυφτήκαμε και αναγνωρίσαμε τα λάθη μας. Οι πολίτες στην κάλπη μας αντάμειψαν δίνοντας μας μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό του Ιουλίου 2019. Το πετύχαμε μια φορά και θα το ξανακάνουμε την 25η Ιουνίου» είπε κατά την αρχή της ομιλίας του στα Γιάννενα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι πολίτες μας επιβράβευσαν λέγοντας ναι στην αλήθεια, στην προκοπή και τιμώρησαν όσους επένδυσαν στο διχασμό, στο ψέμα, στην τοξικότητα. Αυτό που ουσιαστικά λένε οι πολίτες είναι “μην ασχολείστε με τους αντιπάλους”» υπογράμμισε και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «ο ελληνικός λαός θα μας δώσει ισχυρή αυτοδυναμία».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε την ανάγκη να «μην πάει χαμένη καμία ψήφος, οι κάλπες είναι άδειες, πρέπει να γεμίσουν με ψηφοδέλτια της Ν.Δ.».

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε ακόμα για την «ακριβή» εκλογική διαδικασία που θα μπορούσε να οδηγήσει στην νίκη της Νέας Δημοκρατίας από τις πρώτες κάλπες.

Για τις αυξήσεις των μισθών είπε« ξέρουμε πως θα αυξήσουμε τους μισθούς, ξέρουμε πως θα το κάνουμε πράξη.(…) Δίνοντας χώρο στην τοπική επιχειρηματικότητα και μειώνοντας την ανεργία».

«Πανίσχυρο ΕΣΥ με κυβέρνηση ΝΔ»

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερθείς στις τραγικές τελευταίες περιπτώσεις καθυστέρησης του ΕΚΑΒ, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διασώστες γιατί «χιλιάδες φορές φτάνουνε εγκαίρως και σώζουν ζωές». «Αλλά χρειάζεται βελτίωση» παραδέχτηκε.

Το μεγαλύτερο ψέμα που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ «μέσα στην απελπισία του», είναι η ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ από την Νέα Δημοκρατία, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας παράλληλα την ιδιαίτερη σημασία που δίνει το κόμμα στην βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

«Και θέλω να αποδομήσω το μεγαλύτερο ψέμα που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ιδιωτικοποιήσουμε το ΕΣΥ και ότι περίπου θα αφήνουμε τους καρκινοπαθείς να πεθαίνουν. Το ΕΣΥ θα γίνει πανίσχυρο με κυβέρνηση ΝΔ. Κανείς ασθενής με κυβέρνηση ΝΔ δεν θα αρνηθεί κανένα φάρμακο, όσο ακριβό κι αν είναι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια αναφερθείς στις συντάξεις υπογράμμισε ότι σήμερα βγαίνουν «σε δύο με τρεις μήνες κι αυτή είναι επιτυχία της ΝΔ. Για πρώτη φορά δόθηκαν σημαντικές αυξήσεις στους συνταξιούχους για πρώτη φορά σε 12 χρόνια και όσοι δεν είδαν αύξηση λόγω προσωπικής διαφοράς θα συνεχίσουν να έχουν τη στήριξη της ΝΔ».

«Δεν μας κοιτούν πια σαν τον φτωχό συγγενή»

«Αξιολόγηση και αξιοκρατία παντού», υπογράμμισε για ακόμα μια φορά ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι θα στηρίξει πρώτα από όλους τις οικογένειες με παιδιά και τις εργαζόμενες μητέρες, καθώς η Ν.Δ. αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες μητέρες.

«Δεν μας κοιτούν πια σαν τον φτωχό συγγενή» είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. μιλώντας για την εξωτερική πολιτική και τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν στο εξωτερικό την Ελλάδα. Ενώ τόνισε την σημασία ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Όταν βγαίνω στο εξωτερικό η γνώμη της Ελλάδας μετράει και δεν μας κοιτούν σαν “τον φτωχό συγγενή”. Και αυτό πρέπει να συνεχίσει να συμβαίνει. Να ακούγεται η φωνή της Ελλάδας έξω. Πετύχαμε οικοδόμηση ισχυρών συμμαχιών, συνεχίζουμε την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεών της και τη διαχείριση του μεταναστευτικού, τονίζοντας ότι η Ελλάδα έχει σύνορα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Ενώ πρόσθεσε πως «όποτε έχουν την ευκαιρία να συκοφαντήσουν τη χώρα στο εξωτερικό, το κάνουν» είπε αναφερθείς στην αντιπολίτευση για την περίπτωση της «μικρής Μαρίας» στον Έβρο.

«Θα είναι μια όμορφη μέρα η 25η Ιουνίου, με γαλάζιο ουρανό», είπε κλείνοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνοντας την αισιοδοξία που κυριαρχεί στην Πειραιώς για το εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών.

Δείτε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ιωάννινα

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|05|24 10:52

Νέα Ford Mustang ... American History [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ