Μητσοτάκης: Χίλια μπράβο στον Γιώργο Λάνθιμο -Το καλλιτεχνικό του όραμα να εμπνέει όλο και περισσότερο

Μητσοτάκης: Χίλια μπράβο στον Γιώργο Λάνθιμο -Το καλλιτεχνικό του όραμα να εμπνέει όλο και περισσότερο

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Λάνθιμο για τα τέσσερα Όσκαρ που κέρδισε η ταινία «Poor Things» απέστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μέσω ανάρτησής του στα social media, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι το καλλιτεχνικό όραμα του Γιώργου Λάνθιμου εμπνέει όλο και περισσότερους ανθρώπους.

«Η ξεχωριστή ματιά και η μοναδική αφηγηματική του δεινότητα δεν καθήλωσαν, απλώς, τους φίλους του κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο. Αλλά γέμισαν με υπερηφάνεια όλες και όλους μας», σχολίασε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Γιώργο Λάνθιμο

«Χίλια μπράβο στον Γιώργο Λάνθιμο για τις 4 διακρίσεις που κατέκτησε στα φετινά Όσκαρ με την ταινία του «Poor Things». Η ξεχωριστή ματιά και η μοναδική αφηγηματική του δεινότητα δεν καθήλωσαν, απλώς, τους φίλους του κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο. Αλλά γέμισαν με υπερηφάνεια όλες και όλους μας.

Στο πρόσωπο και στο έργο του Γιώργου καθρεφτίζεται η Ελλάδα της διαρκούς αναζήτησης, της δημιουργίας και της προόδου. Εύχομαι αυτά τα σπουδαία βραβεία να είναι μόνο ένας από τους πολλούς ακόμη σταθμούς του προς την κορυφή της 7ης Τέχνης. Και το καλλιτεχνικό του όραμα να εμπνέει όλο και περισσότερο, όλο και περισσότερους.

Συγχαρητήρια και πάλι».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ