Οικονόμου: Ο Ερντογάν ενοχλείται από τη δυναμική που αποκτά η Ελλάδα - Θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση

Οικονόμου: Ο Ερντογάν ενοχλείται από τη δυναμική που αποκτά η Ελλάδα - Θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση

«Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Ερντογάν επανήλθε στις προκλητικές του δηλώσεις και είπε ότι ελπίζει ο ελληνικός λαός να θα δώσει το μήνυμα και το μάθημα μέσω της δημοκρατικής οδού στους κυβερνώντες που τρέχουν πίσω από περιπέτειες», ανέφερε σχετικά με τις νέες προκλήσεις από μεριάς Τουρκίας και πρόσθεσε:

«Είναι σαφές ότι η συνεχής ισχυροποίηση της χώρας μας σε όλα τα μέτωπα δεν αφήνουν τον κ. Ερντογάν να ησυχάσει. Το εξοπλιστικό μας πρόγραμμα που εδραιώνει τη θέση της Ελλάδες στο Αιγαίο, τη Νοτιοανατολική μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή,δεν τον αφήνουν να ησυχάσει.

Ενοχλείται για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Μπάιντεν και την ιστορική ομιλία στο Κογκρέσο. Και την απήχηση που βρήκε αυτή ως προς τη σύγχρονη δυναμική για τη προσφορά της Ελλάδας. Ενοχλείαι για τις παρεμβάσεις του πρωθυπουργού στο Ευρωπαϊκό συμβούλιο. Ενοχλείται ακόμα για τη στρατηγική συνεργασία μας με την Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ.

Πρέπει να ξέρει ότι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση. Κανείς δεν μπαίνει σε διάλογο με το παράλογο. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν την παιδεία και τον πατριωτισμό που χρειάζεται για να κρατούν κλειστά τα αυτιά τους στις προκλήσεις. Ο Τούρκος πρόεδρος θα ήθελε μια Ελλάδα αδύναμη. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσα προάγουν τα εθνικά μας δίκαια»

Δείτε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ