Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας προσφέρει ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας προσφέρει ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε από το Ηράκλειο της Κρήτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του, «ο κ. Τσίπρας, με ένα λόγο ξύλινο και χιλιοπαιγμένο, προσφέρει ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις». Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισημαίνει πως «Η κοινωνία ζητά στήριξη, σταθερότητα και ασφάλεια και η κυβέρνηση, αξιοποιώντας κάθε περιθώριο που υπάρχει, πασχίζει καθημερινά σε αυτήν την κατεύθυνση».

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

Όσο η Κυβέρνηση προσφέρει στήριξη απέναντι στις επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων ακρίβειας και τον σκληρό αγώνα που δίνουν καθημερινά πολίτες και επιχειρήσεις, ο κ. Τσίπρας, με ένα λόγο ξύλινο και χιλιοπαιγμένο, προσφέρει ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις. Μόνο που δεν καταλαβαίνει ότι τώρα είναι ο καιρός των έργων και όχι των λόγων. Η κοινωνία ζητά στήριξη, σταθερότητα και ασφάλεια και η κυβέρνηση, αξιοποιώντας κάθε περιθώριο που υπάρχει, πασχίζει καθημερινά σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο κ. Τσίπρας, ζώντας σε ένα παράλληλο σύμπαν ιδιοτέλειας και μικροσυμφερόντων, καταστρώνει εκλογικά σενάρια. Βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ