Οικονόμου για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη - «Αν χρειαστούν προσθήκες στη διάταξη, εδώ είμαστε»

Οικονόμου για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη - «Αν χρειαστούν προσθήκες στη διάταξη, εδώ είμαστε»

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων

«Ο κ. Τσίπρας με τις υποσχέσεις που μοίρασε για το ιδιωτικό χρέος άρχισε να λανσάρει και πάλι το σύνθημα "χαρίζω σπίτια, χαρίζω οικόπεδα"», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Επαναλαμβάνει ουσιαστικά όσα έλεγε και το 2014, όταν τελικά, το διάστημα 2015-2019, έκανε ακριβώς τα αντίθετα. Προτείνει ανεδαφικές λύσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και εμπαίζει την κοινωνία για ένα ζήτημα ιδιαίτερα σοβαρό. Όπως όταν έταζε την περιβόητη "σεισάχθεια" και τελικά ο κ. Τσίπρας από νέος Σόλωνας κατέληξε να γίνει ο μεγαλύτερος φορομπήχτης στην ιστορία του Ελληνισμού», πρόσθεσε.

Μπλόκο πάση θυσία στο κόμμα Κασιδιάρη

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να υπάρξει και νέα παρέμβαση από την πολιτεία για να αποτραπεί η κάθοδος στις εκλογές του κόμματος-μορφώματος του φυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη, με «μπροστάρη» τον επίτιμο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε ότι είναι επαρκές το θεσμικό πλαίσιο που ψηφίστηκε πρόσφατα και δίνει τη δυνατότητα, όπως είπε, στον Άρειο Πάγο να απαγορεύσει σε εγκληματικές οργανώσεις να μετάσχουν στις εκλογές, ακόμη κι αν αυτές χρησιμοποιήσουν τρικ και επιστρατεύουν ακόμη και πρώην δικαστικούς, «οι οποίοι αποφασίζουν να γίνουν επικεφαλής οργανώσεων με στελέχη-μαχαιροβγάλτες».

«Υπάρχει θεσμικό πλαίσιο, η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι σίγουρο ότι θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αν τεχνικά χρειάζεται να γίνουν οι οποιεσδήποτε προσθήκες, είμαστε εδώ να το δούμε», πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

«Κανείς δεν είναι αφελής και κανείς δεν θα ξεγελαστεί», τόνισε.

«Σήμερα ή αύριο η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας»

«Σε προγραμματικό επίπεδο η σύγκριση συντρίβει τον ΣΥΡΙΖΑ, εξ ου και η προσπάθεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μεταφέρει την προεκλογική αντιπαράθεση σε ένα εικονικό σύμπαν ψεμάτων», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών.

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, σε συνέντευξή της χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Οικονόμου απήντησε πως στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πως οι Έλληνες πολίτες είναι μειωμένης αντίληψης και ότι δεν καταλαβαίνουν. Συνέχισε λέγοντας πως δεν χρειάζεται προπαγάνδα για να αντιληφθούν οι Έλληνες τις προτάσεις που έχουν μπροστά τους. Για τον κ. Τσίπρα μιλά η καταστροφική διακυβέρνηση της περιόδου 2015-2019, «παραμένουν ίδιοι και απαράλλαχτοι και στα πρόσωπα και στο πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση πότε θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως είναι ζήτημα ολίγων ημερών, σήμερα ή αύριο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ