Ο Άκης Σκέρτσος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος -Συγκίνηση Οικονόμου στην τελευταία ενημέρωση

Ο Άκης Σκέρτσος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος -Συγκίνηση Οικονόμου στην τελευταία ενημέρωση

To προσεχές Σάββατο, 22 Απριλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να ζητήσει και επίσημα την προκήρυξη των εκλογών, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την τελευταία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Οικονόμου έκανε μάλιστα γνωστό ότι ενόψει των εκλογών και έως τις 21 Μαΐου τη θέση του αναλαμβάνει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

Συγκίνηση Οικονόμου στην τελευταία ενημέρωση

«Σήμερα κλείνει για εμένα ένας κύκλος 615 ημερών. Την πρώτη ημέρα είχα πει ότι θα προσπαθούσα να οριοθετήσω πολιτικά το βήμα και να απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις με πολιτικό τρόπο. Ευχαριστώ όλους τους πολιτικούς συντάκτες για τη συνεργασία σε μια δύσκολη στιγμή για την πατρίδα και τον κόσμο ολόκληρο», είπε αρχικά, εμφανώς συγκινημένος, ο κ. Οικονόμου.

«Μου δόθηκε το προνόμιο να είμαι ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που παρήγαγε πολύ πλούσιο έργο και μπορούσα να στέκομαι απέναντί σας με ειλικρίνεια και παρρησία και να ενημερώνω για το κυβερνητικό μας έργο. Παραδίδοντας στον Άκη Σκέρτσο, χαμογελώ γιατί κάθε τέλος είναι η αφετηρία που ξεκινούν καινούργιες αρχές», κατέληξε ο κ. Οικονόμου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του σε όλους τους συνεργάτες του, στους υπουργούς και στους υφυπουργούς, αλλά και στον πρωθυπουργό «που μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι θεσμικά η φωνή της κυβέρνησης».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ