Μητσοτάκης από Πάτρα: Προτεραιότητα της επόμενης τετραετίας οι καλύτεροι μισθοί για όλους

Μητσοτάκης από Πάτρα: Προτεραιότητα της επόμενης τετραετίας οι καλύτεροι μισθοί για όλους

Στην Πάτρα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στην περιοχή ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα τους καλύτερους μισθούς για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες από την Πάτρα όπου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Ο ίδιος ζήτησε «να αυξήσουμε το ποσοστό μας στις εκλογές του Ιουνίου για να σηκώσουμε τα μανίκια για την Ελλάδα της προκοπής».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ποτέ δεν έχω συναντήσει αυτό το κλίμα για τη Νέα Δημοκρατία και θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ». «Αυτό που πετύχαμε δεν ήταν τυχαίο ούτε αποτέλεσμα μιας πολύ καλής προεκλογικής εκστρατείας. Πιστεύω ότι ακράδαντα στην κάλπη αυτή έκλεισε ένας κύκλος διχασμού, κύκλος μαυρίλας και άνοιξε κύκλος ενότητας και αισιοδοξίας για την πατρίδα ισχυρή για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε «η δουλειά δεν έχει τελειώσει, 25 Ιουνίου το πρωί οι κάλπες θα είναι είναι άδειες και το βράδυ πρέπει να έχουν γεμίσει από εκατομμύρια ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας». «Θέλουμε στα πανεπιστήμια να κυριαρχούν τα βιβλία και όχι οι βαριοπούλες. Θέλουμε τα πανεπιστήμια κέντρα προκοπής και όχι άντρο παρανομίας όπως θέλουν ορισμένοι» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για το ΕΣΥ, ανέφερε ότι: «Θα οικοδομήσουμε το νέο δημόσιο ΕΣΥ, θα προσλάβουμε 10.000 γιατρούς και νοσηλευτές, θα ξαναφτιάξουμε τα ΤΕΠ στα μεγάλα νοσοκομεία, θα στηρίξουμε τα κέντρα υγείας, θα δώσουμε έμφαση στην πρωτοβάθμια υγεία και στον προσωπικό γιατρό, θα συνεργαστούμε με τον ιδιωτικό τομέα όποου είναι απαραίτητο παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες».

«Το μέλημα κάποιων είναι να ρίχνουν ευθύνες στο Λιμενικό αντί να καταδικάζουν τους διακινητές»

«Κάποιοι μπορεί εντός και εκτός ελλάδας να ενοχλούνται που η ΝΔ ενισχύει την άμυνα της χώρας και τους στέλνω το μήνυμα "λυπάμαι αλλά αυτό θα συνεχιστεί"» είπε ο κ. Μητσοτάκης και ανακοίνωσε ότι ότι το 2028 τα F-35 θα βρουν τη μόνιμη βάση τους στην Ανδραβίδα.

Ειδικά για το ναυάγιο στην Πύλο σημείωσε ότι «όλοι συγκλονιστήκαμε αλλά και όλοι οργιστήκαμε από το ότι το μόνο μέλημα κάποιων είναι να ρίχνουν ευθύνες στο Λιμενικό αντί να καταδικάζουν τους διακινητές που βάζουν ανθρώπους σε σαπιοκάραβα για ένα επικίνδυνο ταξίδι που δεν έπρεπε να ξεκινήσει».

«Ακολουθήσαμε αυστηρή αλλά δίκαιη πολιτική για το μεταναστευτικό. Κάναμε πράξη τη δέσμευση για προστασία των συνόρων. Και αυτό εκτός από διάσταση πολιτικής ασφάλειας είναι και βαθιά ανθρωπιστικό καθώς όσο λιγότερες βάρκες πλένου τόσο πιο λίγες είναι οι πιθανότητες για τέτοια περιστατικά» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως τόνισε «με την πολιτική μας συντρίψαμε τους διακινητές και αυτό θα το συνεχίσουμε. Το λιμενικό θα είναι πάντα εκεί να σώζει ανθρώπινες ζώες αλλά ταυτόχρονα θα δίνουμε αγώνα στην ΕΕ για περισσότερη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη».

«Θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων ώστε σε τέσσερα χρόνια από τώρα η Ελλάδα να είναι μια καλύτερη χώρα. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τις ζωές μας, για καλύτερους μισθούς και καλύτερη υγεία και για μια κύβερνηση που σε μια ενδεχόμενη κρίση να ξέρει πού πατάει. Ψηφίζουμε για καλύτερες συντάξεις και δεν ξεχνούμε αυτούς που μας φόρτωσαν την προσωπική διαφορά και τσάκισαν τις συντάξεις και τώρα εμφανίζονται υπέρμαχοι των συνταξιούχων» κατέληξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ