«Πάρτι» στο Twitter με το σχόλιο της Θεανώς Φωτίου: «Στα 5.000 ευρώ το άτομο το όριο της μεσαίας τάξης»

«Πάρτι» στο Twitter με το σχόλιο της Θεανώς Φωτίου: «Στα 5.000 ευρώ το άτομο το όριο της μεσαίας τάξης»

Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας το πρωί σε ραδιοφωνική συνέντευξη έθεσε στα 5.000 ευρώ το όριο του να ανήκει κάποιος στη μεσαία τάξη.

Ειδικότερα, η ίδια κατηγόρησε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι έχει υποχρεώσει τη μεσαία τάξη να πληρώνει για παροχές υγείας, παροχές παιδείας και κοινωνικό κράτος, η κυρία Φωτίου ρωτήθηκε για το πού βάζει τα όρια για τη μεσαία τάξη.

Επικαλούμενη τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η κυρία Φωτίου είπε ότι «με βάση τα εισοδήματα είναι 5.000 ευρώ αν θυμάμαι καλά το άτομο» ενώ στη συνέχεια και όταν πιέστηκε να θέσει ακόμα πιο συγκεκριμένα όρια - ανώτατα και κατώτατα - είπε «δεν χρειάζονται τα όρια γιατί η μεσαία τάξη δεν είναι μόνο αυτός που έχει το εισόδημα αλλά και αυτός που νιώθει ότι είναι στη μεσαία τάξη». Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε αν εκτιμά ότι η χώρα βρίσκεται σε ανάπτυξη ή όχι και απάντησε ότι «η χώρα που θα παραλάβουμε έχει βγει από τα Μνημόνια γιατί τη βγάλαμε εμείς και είναι σε μια επισφαλή και μη βιώσιμη ανάπτυξη», όταν της τέθηκε στο ερώτημα πώς θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αύξηση φόρων, απάντησε ότι «χρειάζεται άλλο μείγμα πολιτικής. Ο Μητσοτάκης πιστεύει οτι δίνοντας λεφτά στοι κοινωνικό κράτος αυτά χάνονται ενώ αντίθετα δημιουργείται ανάπτυξη».

Αυτή η δήλωση γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες του Twitter να «καρφώνουν» με τα σχόλιά τους αυτήν την θέση, μόλις δύο 24ωρα μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου για την φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών που τελικά οδήγησαν στην αποχώρησή του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ