«Παύλο, αν δεν σου αρέσει φύγε από το κόμμα» -Πληροφορίες για νέα ρήξη Κασσελάκη-Πολάκη

«Παύλο, αν δεν σου αρέσει φύγε από το κόμμα» -Πληροφορίες για νέα ρήξη Κασσελάκη-Πολάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες νέα σύγκρουση σημειώθηκε χθες μεταξύ Παύλου Πολάκη και Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος έδειξε την πόρτα της εξόδου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για δεύτερη φορά.

Η πρώτη προειδοποίηση Κασσελάκη στον αψύ Σφακιανό για έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο πρόεδρος του κόμματος διεμήνυσε στον κ. Πολάκη πως αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων, θα τον διαγράψει.

Αυτή τη φορά η σύγκρουση των δύο πολιτικών έγινε με αφορμή τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, με την αγορά F35. Κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Κ.Ο. του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε έξαλλος με τα εκατομμύρια που δίνονται για τα εξοπλιστικά προγράμματα αμφισβητώντας έτσι με έμμεσο τρόπο την θέση που είχε πάρει νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ δηλαδή ο κ. Κασσελάκης φάνηκε θετικός και παραγωγικός, όπως είπε, για τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα, κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια, στο Πεντάγωνο, ο Παύλος Πολάκης κινήθηκε σε εντελώς διαφορετική γραμμή, επικρίνοντας την αγορά F35 και «αδειάζοντας» ουσιαστικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά:

Λεφτά για γιατρούς στο Ρεθυμνο ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
Λεφτά για αποζημιώσεις από την πλημμύρα στους Θεσσαλούς αγρότες ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
8,5 δις για F-35 ΕΧΕΙ !!!! (Και παίρνει και η Τουρκία F-16 που ορκιζόταν ο Μητσοτάκης μέσα στη Βουλή πως «δεν ισχύει» όταν του το ελεγε ο Τσιπρας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Παύλο Πολάκη, για το συγκεκριμένο ζήτημα, και είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Παύλο, αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ