Πλεύρης: Ο Πολάκης λέει ξανά ανοησίες -Δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί του για τα φάρμακα της Αναγνωστοπούλου

Πλεύρης: Ο Πολάκης λέει ξανά ανοησίες -Δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί του για τα φάρμακα της Αναγνωστοπούλου

Στην επίθεση του Παύλου Πολάκη εναντίον της Σίας Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την οργή του για το περιστατικό αλλά και ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν επικοινώνησε ποτέ με τον κ Πολάκη.

Ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, το όνομα του οποίου αναφέρεται στην επίμαχη ανάρτηση του κ Πολάκη για την Σία Αναγνωστοπούλου σημείωσε αρχικά: «Δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε αυτό το επίπεδο. Η χυδαιότητα αυτής της ανάρτησης για την κυρία Αναγνωστοπούλου ως ασθενή, ουσιαστικά επαναφέρει τη ρουσφετολογία».

«Με τον κύριο Πολάκη εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ»

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπήρξε τηλεφώνημα από τον Παύλο Πολάκη, όπως υποστηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Με τον κύριο Πολάκη εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ» είπε ο πρώην υπουργός Υγείας και εξήγησε ότι τα αντιικά φάρμακα δίνονταν μετά από μια συγκεκριμένη διαδικασία. «Εκείνο το διάστημα όλα γινόντουσαν με διαδικασίες βάση επιτροπής ΕΜΑ», είπε.

«Η κ Αναγνωστοπούλου προς τιμήν της ακολούθησε πλήρως την διαδικασία και ο κ Πολάκης λέει ανοησίες και αυτό το έκανε και άλλες φορές. Ακολουθήθηκε πλήρως η διαδικασίας, η κυρία Αναγνωστοπούλου δεν είχε κανένα πρόβλημα απ' όσο γνωρίζω», σημείωσε.

«Για την κυρία Αναγνωστοπούλου όπως και για όλους τους ασθενείς γινόταν συνταγογράφηση από γιατρό και ακολουθούσε έλεγχος από επιτροπή αν πληρούσαν τα κριτήρια με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών. Από τότε είχε τραβήξει μια ανάρτηση ότι καθυστερούσαν οι διαδικασίες», είπε επιπλέον.

«Είναι ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Πολάκης που είναι μπροστινός του κ. Κασσελάκη»

«Είναι ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Πολάκης που είναι μπροστινός του κ. Κασσελάκη. Όπως γινόταν επί Τσίπρα, τώρα έχει την ανοχή του κ. Κασσελάκη» πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτό το περιστατικό έχει γίνει αν όχι με την προτροπή, με την ανοχή του κ Κασσελάκη.

«Την χυδαιότητα ότι παίζαμε με τις ασθένειες και με τους ασθενείς δεν θα τις ανεχτώ», τόνισε τέλος ο πρώην υπουργός Υγείας.

Οι υπόλοιπες αντιδράσεις για την ανάρτηση Πολάκη

Υπενθυμίζεται ότι στο περιστατικό αναφέρθηκε με ανάρτησή του χθες και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως είπε, είναι «αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική» .«Ξέφυγε ο συνάδελφος» σχολίασε το πρωί της Δευτέρας η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο Mega για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Η Σία Αναγνωστοπούλου δεν θέλησε να δώσει μεγαλύτερη συνέχεια αρκούμενη το πρωί της Δευτέρας να πει ότι ήταν «χτύπημα κάτω από τη μέση» η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη καλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση για όσα έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ