Ποια είναι η 84χρονη που συνάντησε ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου - Το μήνυμα του πρωθυπουργού για το «τέλος της περιπέτειας»

Ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε στο γραφείο του την κ. Μηλιαρέση με μια ανθοδέσμη.H 84χρονη Μαρία-Λουίζα Μηλιαρέση
, ήταν η πρώτη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αμέσως μετά το Πάσχα. Η κ. Μηλιαρέση είναι μια από τους πολίτες που απευθύνονται καθημερινά μέσω επιστολών και e-mails στο πρωθυπουργικό γραφείο και στον πρωθυπουργό ζητώντας μια συνάντηση μαζί του.

Ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε στο γραφείο του την κ. Μηλιαρέση με μια ανθοδέσμη και στη συνέχεια είχε μια ανοικτή και φιλική συζήτηση μαζί της. «Σε αυτή τη θέση, πρέπει να κρατάς διαύλους ανοιχτούς με τους πολίτες», της είπε χαρακτηριστικά.

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Ο λόγος που σας γράφω αυτή την επιστολή είναι ένας και μοναδικός. Θα ήθελα πάρα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά και να σας σφίξω το χέρι. Ξέρω πολύ καλά ότι ο χρόνος σας είναι σχεδόν ανύπαρκτος, με όσα έχετε να αντιμετωπίσετε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο», έγραφε μεταξύ άλλων η κα Μηλιαρέση στην χειρόγραφη επιστολή της, που έφθασε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνάντηση, ο πρωθυπουργός συζήτησε μαζί της το θέμα του εμβολιασμού, η ίδια τον ενημέρωσε ότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, με τον κ. Μητσοτάκη να την προτρέπει: «Παρά ταύτα να προσέχετε χωρίς υπερβολές. Νομίζω ότι είμαστε στο τέλος της περιπέτειας».

mitsotakis sinantisi ilikiomeni maksimou 2

 

 Copyright © 2014 - 2022 YSTEROGRAFO NEWS