«Που το βρήκανε αυτό το φυντάνι;» -Η viral φράση Κουτσούμπα για Κασσελάκη έγινε βίντεο στο Luben

«Που το βρήκανε αυτό το φυντάνι;» -Η viral φράση Κουτσούμπα για Κασσελάκη έγινε βίντεο στο Luben

Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε, προ διημέρου, ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι κλιμακώνει την αντιλαϊκή επίθεση, φέρνοντας το ένα αντιλαϊκό νομοσχέδιο μετά το άλλο και ταυτόχρονα άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση τους.

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη και σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωσή του περί κεφαλαίου στον ΣΕΒ, ο κ. Κουτσούμπας είπε: «Αλήθεια, έψαχναν καιρό να βρουν αυτό το φυντάνι;».

Τη φράση σχολίασε ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, όταν ρωτήθηκε από την Αναστασία Γιάμαλη στο Kontra tv. «Κατ' αρχήν εύχομαι να έχει αναρρώσει και ακολούθως θέλω να τον συναντήσω. Γι' αυτό που είπε, θα του θύμιζα τις λέξεις του Μάο, αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η φράση του γγ έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε βίντεο από το Luben ΤV.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ