Νέα Φιλαδέλφεια: Σύσκεψη στο Μαξίμου με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν - Συνάντηση Μητσοτάκη με Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη, Σαββίδη

Νέα Φιλαδέλφεια: Σύσκεψη στο Μαξίμου με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν - Συνάντηση Μητσοτάκη με Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη, Σαββίδη

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και εκπροσώπους από τους «big 4» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 10:30 με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά τη συνάντησή τους, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι πρωτοβουλίες Μητσοτάκη για την πάταξη του χουλιγκανισμού

Ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να λάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την πάταξη του χουλιγκανισμού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατευθύνσεις που θα λάβει ο κ. Μητσοτάκης, είναι αλλαγές στη δικαστική αντιμετώπιση των εγκλημάτων χουλιγκανισμού, αναβάθμιση συνεργασίας με τις ΠΑΕ και τους ευρωπαϊκούς αθλητικούς οργανισμούς και ανασχηματισμό στη δομή της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόληψη των επεισοδίων.

Τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και η στυγερή δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, οδήγησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της ΕΛ.ΑΣ

Το πόρισμα της ΕΔΕ αναμένεται μέχρι το τέλος του Αυγούστου, σχετικά με την απόδοση ευθυνών και τη λήψη αποφάσεων για τις αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ.

Στόχος είναι η αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Αστυνομίας, με τη κυβέρνηση να οργανώνει τις νομοθετικές παρεμβάσεις της ώστε να πατάξει τον χουλιγκανισμό από τα ελληνικά γήπεδα.

Οδηγίες του Foreign Office στους Άγγλους οπαδούς για το Super Cup

Το βρετανικό Foreign Office εξέδωσε οδηγία για όσους ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το UEFA Super Cup που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης», μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλης.

Το Foreign Office ενημερώνει τους Άγγλους οπαδούς για το τι πρέπει να προσέξουν κατά την άφιξή τους στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εάν ταξιδεύετε στην Αθήνα για τον αγώνα, θα πρέπει να σχεδιάσετε τις μετακινήσεις σας στην πόλη για να φτάσετε στην ειδική ζώνη της Μάντσεστερ Σίτι ή το γήπεδο πολύ πριν από την έναρξη του αγώνα, να ακολουθήσετε τις οδηγίες των τοπικών αρχών, να φροντίσετε προσωπικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των διαβατηρίων, ειδικά σε πλήθη και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι».

Η ανακοίνωση του Foreign Office έγινε λόγω των αιματηρών επεισοδίων που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οπαδών της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ