Προσφυγή από την Εύα Καϊλή στο ΕΚ: Κάνει λόγο για «παραβίαση ασυλίας» και ότι παρακολουθούνταν από τις μυστικές υπηρεσίες

Προσφυγή από την Εύα Καϊλή στο ΕΚ: Κάνει λόγο για «παραβίαση ασυλίας» και ότι παρακολουθούνταν από τις μυστικές υπηρεσίες

Για παραβίαση ασυλίας αλλά και παρακολούθηση του τηλεφώνου της κάνει λόγο η υπερασπιστική γραμμή της Εύας Καϊλή.

Ειδικότερα, κοινή ανακοίνωση για την υπεράσπιση της Εύας Καΐλή εξέδωσαν οι δικηγόροι της Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί για το σκάνδαλο Qatargate, η έρευνα για το οποίο παραμένει ανοιχτή.

Όπως τονίζουν οι συνήγοροι, η εντολέας τους «προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μεταξύ άλλων, για παραβίαση της βουλευτικής της ασυλίας», ενώ έχει γίνει στόχος δημοσιευμάτων για «δημιουργία σεναρίων συνωμοσίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των δικηγόρων της Εύας Καϊλή

«Η κυρία Εύα Καϊλή προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μεταξύ άλλων, για παραβίαση της βουλευτικής της ασυλίας, καθώς παρακολουθείτο από τις μυστικές υπηρεσίες κατά την περίοδο που συμμετείχε στην επιτροπή του Πέγκα, η οποία θεσμικά διερευνούσε την ύπαρξη παράνομου λογισμικού που παρακολουθούσε τις δραστηριότητες των ευρωβουλευτών και των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η δημοσίευση αυτής της είδησης προκάλεσε σημαντικό ενδιαφέρον, αν και υπήρχαν λίγα συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης που επιτέθηκαν συστηματικά στην κ. Καϊλή, τα οποία την κατηγορούσαν για δημιουργία σεναρίων συνωμοσίας! Όμως η συγκλονιστική είδηση που ακολούθησε, σύμφωνα με την οποία παρακολουθείται ακόμη και ο ανακριτής Michel Claise, τους άφησε άφωνους!

Δεν υπάρχει κανένα σενάριο συνωμοσίας, φαίνεται ότι η ζοφερή πραγματικότητα είναι ότι σε Βρυξέλλες, την πρωτεύουσα της Ευρώπης, οι γεωπολιτικές συγκρούσεις του Αραβικού Κόλπου, της Βόρειας Αφρικής, της Αραβικής Χερσονήσου έχουν εγκατασταθεί, θύμα των οποίων είναι η κ. Εύα Καϊλή σήμερα, αύριο οι δικαστές και οι εισαγγελείς, μεθαύριο ποιος;».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ