Σπίρτζης: Στηρίζω την υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη

Σπίρτζης: Στηρίζω την υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης της Όλγας Γεροβασίλη έναντι του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απέστειλε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας από το βήμα του 4ου συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ίδιος δήλωσε ότι «στηρίζει την υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη».

«Αν δεν κερδίζαμε “μάχες”, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα ήταν ούτε μέλος. Το έκτακτο συνέδριο θέσεων μετετράπη σε συνάντηση εσωστρέφειας. Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να κατονομάσει τους υπονομευτές οφείλει να απαντήσει αν με τις πράξεις του, δημιούργησε εσωστρέφεια και ο Μητσοτάκης ξεπέρασε τα εσωκομματικά του προβλήματα, αν προσέβαλε όργανα, στελέχη και εργαζόμενους με τη συμπεριφορά του και αν προχώρησε σε αντικαταστατικές αποφάσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.

Τόνισε πως: «Οι εκλογές πρέπει να γίνουν σε ένα μήνα σύμφωνα με το καταστατικό» ενώ εμφανίστηκε θετικός στο να γίνει η ψηφοφορία με «υβριδικό τρόπο, αρκεί να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ