Σταϊκούρας: Βραχυπρόθεσμη ενίσχυση του ΟΑΣΘ με οδηγούς και λεωφορεία - Εργαζόμαστε για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών

Σταϊκούρας: Βραχυπρόθεσμη ενίσχυση του ΟΑΣΘ με οδηγούς και λεωφορεία - Εργαζόμαστε για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών

«Εργαζόμαστε με σχέδιο και αποφασιστικότητα για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών». Αυτό δηλώνει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας σε ανάρτησή του στα social media κάνοντας έναν απολογισμό των πρόσφατων δράσεων.

Στην ανάρτησή του, ο υπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ενόψει της 87ης ΔΕΘ επισκέφθηκα, για ακόμη μια φορά, τη Θεσσαλονίκη και συμμετείχα στη δεύτερη διευρυμένη ενημερωτική συνάντηση όλων των φορέων, όπου αποφασίσαμε δράσεις και «έξυπνες λύσεις» όσον αφορά στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στην πόλη, με αφορμή την έναρξη των εργασιών για το «Flyover» τον ερχόμενο μήνα.

Πραγματοποιήσαμε σύσκεψη στα γραφεία του ΟΑΣΘ με αντικείμενο το μέλλον του Οργανισμού αλλά, κυρίως, τη βραχυπρόθεσμη ενίσχυση του έργου του με ακόμα ακόμη περισσότερους οδηγούς και οχήματα στους δρόμους της πόλης. Μάλιστα, έχει ήδη κατατεθεί στη Βουλή η σύμβαση για την προμήθεια 250 ηλεκτρικών λεωφορείων εκ των οποίων τα 110 θα ενισχύσουν, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τον στόλο της Θεσσαλονίκης.

Παραδώσαμε τις νέες εγκαταστάσεις του σύγχρονου Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Κατάρτισης (EEEK) Περιστερίου για μαθητές με αναπηρία, που θα λειτουργήσει κανονικά από τη φετινή σχολική χρονιά και εγκαθίσταται στο παλαιό 3ο Δημοτικό Σχολείο, μετά την πραγματοποίηση των απαραίτητων παρεμβάσεων.

Επιπλέον, έπειτα από πολύχρονες διπλωματικές διαβουλεύσεις, υπογράψαμε Διμερή Αεροπορική Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Μογγολίας η οποία, μετά και την κύρωσή της από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα προσδώσει νέα δυναμική για περαιτέρω οικοδόμηση αμοιβαία επωφελών συνεργασιών στον τομέα των αερομεταφορών.

Η ανάρτηση του υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ