Ο Στέφανος Κασσελάκης αγοράζει διαμέρισμα 250 τ.μ. στο Κολωνάκι, αξίας 1,7 εκατ. ευρώ

Ο Στέφανος Κασσελάκης αγοράζει διαμέρισμα 250 τ.μ. στο Κολωνάκι, αξίας 1,7 εκατ. ευρώ

«Θα μείνω στην Ελλάδα» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης παραμονές του θυελλώδους Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και, όπως φαίνεται, το κάνει πράξη, αφού θα προχωρήσει στην αγορά σπιτιού στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να αγοράσει ένα διαμέρισμα 250 τ.μ. στο Κολωνάκι, με την αξία του να αγγίζει τα 1,7 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα σε δρόμο κοντά στην πλατεία Κολωνακίου, ενώ άνθρωπος που το έχει δει το χαρακτήρισε ιδιαίτερα κομψό.

Η αγορά και η μεταβίβαση του ακινήτου στον Στέφανο Κασσελάκη αναμένεται να γίνει άμεσα, ενδεχομένως και πριν παρουσιαστεί στον στρατό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τάιλερ: Να ζήσουμε εδώ για τουλάχιστον δέκα χρόνια

Ο Τάιλερ Μακμπέθ, σε συνέντευξη που έδωσε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ρωτήθηκε μάλιστα για το σπίτι, αρνούμενος να απαντήσει.

«Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε φήμες. Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια τουλάχιστον».

Από το Κουκάκι στο Καλλιμάρμαρο και τώρα στο Κολωνάκι ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης το καλοκαίρι που ήρθε στην Ελλάδα για να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είχε νοικιάσει μέσω πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι. Εκεί έμενε με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Στη συνέχεια, και αφού κέρδισε την Έφη Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές κάλπες και ανέλαβε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναζήτησε μια πιο μόνιμη, μεγαλύτερη κατοικία. Μετακόμισε και μένει έως και σήμερα κοντά στο Καλλιμάρμαρο, στην οδό Αρδηττού, στο πολυτελές, αριστοκρατικό και μοντέρνο κτίριο «The One Acropolis».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ