Θήβα: Παρουσιάστηκε στο στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης - Τον συνόδευσε ο πατέρας του έως την πύλη

Θήβα: Παρουσιάστηκε στο στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης - Τον συνόδευσε ο πατέρας του έως την πύλη

Το κατώφλι της πύλης του στρατοπέδου νεοσυλλέκτων της Θήβας πέρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ετοιμάζεται να περάσει στιγμές του στην οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων.

Φτάνοντας στο στρατόπεδο, στις 16.00 το απόγευμα, ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτησε και φίλησε τον πατέρα του, πήρε την βαλίτσα του και ξεκίνησε προς την πύλη. Εκεί, στο ίδιο στρατόπεδο είχε υπηρετήσει και ο πατέρας του σύμφωνα με το TLIVE.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να περάσει μέσα το τριήμερο αν και θα μπορούσε να πάρει άδεια ακόμα και αύριο.

Μέχρι να παρουσιαστεί στο στρατόπεδο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έκανε αρκετές στάσεις στην πόλη της Θήβας αγοράζοντας απαραίτητα πράγματα για τη θητεία του ενώ συνομίλησε και με πολίτες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πήγε αρχικά σε μαγαζί με οπτικά, για να αγοράσει φακούς επαφής, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε σε φαρμακείο για να πάρει τα απαραίτητα που θα χρειαστεί μέσα στο στρατόπεδο.

Στέφανος Κασσεάκης: Είναι τιμή μου να είμαι εδώ, να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος

Λίγο αργότερα, ο κ. Κασσελάκης έκανε μια σύντομη ομιλία στην κεντρική πλατεία της Θήβας.

«Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ, να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ στη Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα», είπε αρχικά.

«Έχουμε ανακοινώσει μέτρα για τα αγροτικά που είναι αυτονόητα για εμάς. Να υπάρχει μια ρύθμιση για την αγροτική γη σε μια περίοδο που η κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα μαίνεται. Υπάρχει μια γεωπονική σχολή εδώ επίσης που πρέπει να ενισχυθεί», πρόσθεσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ