Στη Θεσσαλονίκη και όχι στην εκλογική του περιφέρεια ψήφισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

karamanlis stylianidis 2012Στη Θεσσαλονίκη και όχι στην εκλογική του περιφέρεια ψήφισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες με τις αναφορές του στον Κώστα Καραμανλή. Η επιλογή της Θεσσαλονίκης από τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος μάλιστα προορίζεται για τη θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας στην περίπτωση που νέος πρόεδρος του κόμματος εκλεγεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έχει και συμβολικό χαρακτήρα.

Πρώτον διότι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα στελέχη του κόμματος ποιος από αυτά είναι ο πλέον κοντινός συνομιλητής του Κώστα Καραμανλή. Και, δεύτερον, στην περίπτωση που πρόεδρος είναι ο κ. Μεϊμαράκης και αυτός επιλέξει για γραμματέα τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, θα έχει περάσει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος το μήνυμα ότι και στην πράξη συντάσσεται με τον «καραμανλισμό», πέραν των πολύ καλών σχέσεων που διατηρεί με τον πρώην πρωθυπουργό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ