Τετ α τετ περίπου μίας ώρας είχαν Μητσοτάκης και Κασσελάκης - Τι συζήτησαν μπροστά στις κάμερες

Τετ α τετ περίπου μίας ώρας είχαν Μητσοτάκης και Κασσελάκης - Τι συζήτησαν μπροστά στις κάμερες

Το πρώτο τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιείται στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.

Ο διάλογος Μητσοτάκη-Κασσελάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε καλή αρχή και ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη αν έχει εξοικειωθεί, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει «στο κομματικό περιβάλλον σίγουρα, και στην Ελλάδα, ξέρετε, έχουμε ευθύνη να έρθει όλος ο κόσμος πίσω, οι απόδημοι να μπορούν να προσφέρουν στην πατρίδα τους».
Ο κ. Μητσοτάκης είπε στη συνέχεια «γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό το νομοσχέδιο που δίνει δυνατότητα στους Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίσουν».
Κασσελάκης: «Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να δώσουμε περιφέρειες στους απόδημους», με τον πρωθυπουργό να απαντάει «θα τα συζητήσουμε, ο εκλογικός νόμος είναι καθορισμένος».

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε τη συνάντηση -ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοβουλία Κασσελάκη το ραντεβού

Η συνάντηση αυτή εκκρεμούσε από το βράδυ της εκλογής του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο κ. Μητσοτάκης τού τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί και του απηύθυνε την πρόσκληση. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντώνται οι δυο τους, καθώς, όπως έχει αποκαλύψει ο πρωθυπουργός, η πρώτη τους γνωριμία έγινε πριν από αρκετά χρόνια στη Νέα Υόρκη σε κοινωνική εκδήλωση. Ήταν η εποχή που ο κ. Κασσελάκης ήταν θετικά προσκείμενος στις απόψεις του κ. Μητσοτάκη και υποστηρικτικός ως προς την πολιτική του διαδρομή, όπως μαρτυρούν τα γραπτά του εκείνης της περιόδου.

Το ραντεβού κλείστηκε τη Δευτέρα, με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη, να επικοινωνεί με το Μέγαρο Μαξίμου για τις λεπτομέρειες.

Λίγο μετά την ανακοίνωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη για το ραντεβού Μητσοτάκη-Κασσελάκη, πηγές από την Κουμουνδούρου έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο Στέφανος Κασσελάκης ανέλαβε τη θεσμική πρωτοβουλία της αυριανής συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, πρόσθεσαν πως παρόμοια θεσμική πρόσκληση απευθύνθηκε τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στο ΚΚΕ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ