ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαρακιώτης διαφωνεί με την κομματική πειθαρχία Κασσελάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια [βίντεο]

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαρακιώτης διαφωνεί με την κομματική πειθαρχία Κασσελάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια [βίντεο]

Η πρώτη δημόσια διαφωνία για την κομματική πειθαρχία που ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή ήρθε από βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη.

Κατά τη διάρκεια χθεσινής του συνέντευξης στο Star ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια, με τον Στέφανο Κασσελάκη να ανακοινώνει μάλιστα πως θα επιβάλει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές του.

«Διαφωνώ με την κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα ο τομεάρχης δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Σαρακιώτης εξέφρασε την άποψη ότι η κομματική πειθαρχία δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του Blue Sky για το σχετικό νομοσχέδιο και ερωτώμενος για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος την κομματική πειθαρχία Κασσελάκη απάντησε χαρακτηριστικά: «Εγώ διαφωνώ με την κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 18:00' και μετά:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ