Ο ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ) στηρίζουν Σίμο Ρούσσο στο Χαλάνδρι -Η ανάρτηση Πολάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ) στηρίζουν Σίμο Ρούσσο στο Χαλάνδρι -Η ανάρτηση Πολάκη

Την στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, εξέφρασε μέσω ανάρτησής του ο Παύλος Πολάκη.

Ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, που προέρχεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κατέβηκε και πάλι ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, έχει μάλιστα και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, τον οποίο όρισε υπερσυντονιστή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο νέος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης, έκανε μια ανάρτηση - στήριξης στο λογαριασμό του στο Facebook, υπέρ του Σίμου Ρούσσου.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του έγραψε: «Είναι ζήτημα τιμής για όλη την Αριστερά και το δημοκρατικό κο΄σμο να εκλεγεί ο Σίμος Ρούσσος ξανά δήμαρχος αυτή την Κυριακή στο Χαλάνδρι!!! Και θα γίνει!!!».

polakis simos roussos

Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ο Σίμος Ρούσσος – Απέναντι στην Κρίστη Αγαπητού

Υπενθυμίζεται πως στον α’ γύρο των δημοτικών εκλογών της περασμένης Κυριακής, ενώ αρχικά φαινόταν πως ο Σίμος Ρούσσος συγκέντρωνε ποσοστό άνω του 43%, τελικά καθώς περνούσαν οι ώρες η σχετικά άνετη επικράτηση μετατράπηκε σε θρίλερ και τελικά ο συνδυασμός «Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου» θα μπει στα ψηφοδέλτια των υποψηφίων του β' γύρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ