Η ζημιά στο τουρκικό πολεμικό πλοίο «Κεμάλ Ρέις» μετά τη σύγκρουση με τη φρεγάτα «Λήμνος»

Η ζημιά στο τουρκικό πολεμικό πλοίο «Κεμάλ Ρέις» μετά τη σύγκρουση με τη φρεγάτα «Λήμνος»

Εικόνα από τις ζημιές που προκλήθηκαν στην τουρκική φρεγάτα «Κεμάλ Ρέις» μετά την επακούμβηση της φρεγάτας «Λήμνος» βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Το protothema.gr και η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δημοσίευσαν φωτογραφία στην οποία είναι ξεκάθαρη η ζημιά που έχει υποστή το τουρκικό πλοίο μετά την επακούμβηση με την ελληνική φρεγάτα Λήμνος.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12/08 λίγο έλειψε να ξεσπάσει θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, όταν η όταν η τουρκική φρεγάτα «Kemal Reis» που συνόδευε το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis προσέκρουσε στην ελληνική φρεγάτα «Λήμνος» που παρακολουθούσε στενά τις κινήσεις της Άγκυρας εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

kemal reic zimia
tourkiki fregata kemal reis zimia
Ακολούθως, μετά τον επικίνδυνο ελιγμό της τουρκικής φρεγάτας, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η σύγκρουση με το ελληνικό πολεμικό πλοίο, ο κυβερνήτης, αντιπλοιάρχος Ιωάννης Σαλιάρης ενημέρωσε ιεραρχικά τον διοικητή φρεγατών του στόλου για το περιστατικό που μόλις σημειώθηκε.

Μάλιστα χθες έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος επικοινώνησε με τον κυβερνήτη και τον συνεχάρη για την ψυχραιμία του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ