Έφτασε η μεγάλη ώρα της κλήρωσης: Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης μαθαίνουν τον ευρωπαϊκό τους αντίπαλο

Έφτασε η μεγάλη ώρα της κλήρωσης: Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης μαθαίνουν τον ευρωπαϊκό τους αντίπαλο

Ώρα... Ευρώπης το μεσημέρι της Τετάρτης (21/06) για τις πρώτες τρεις ελληνικές ομάδες που θα ριχθούν στην «μάχη» των προκριματικών.

Στις 13:00 ο Παναθηναϊκός θα μάθει ποια εκ των Ντνίπρο και Γκενκ θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ταυτόχρονα η διαδικασία θα βοηθήσει και τον Ολυμπιακό να γνωρίζει τις δύο πιθανές αντιπάλους για την κλήρωση της 24ης Ιουλίου, αφού όποια ομάδα από τις δύο δεν πέσει με τον Παναθηναϊκό, θα κληρωθεί ενάντια στην Σερβέτ και ο χαμένος του ζευγαριού αυτού θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Φυσικά ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρη προτίμηση στην κλήρωση αυτή προσμένοντας την ουκρανική Ντνίπρο, η οποία είναι και σαφώς πιο αδύναμη από την Γκενκ, αλλά παράλληλα δίνει και τους εκτός έδρας αγώνες της μακριά από το γήπεδό της λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Η Γκενκ είναι μία σαφώς πιο επικίνδυνη ομάδα, έχει ορισμένες πολύ ποιοτικές μονάδες και σίγουρα οι «πράσινοι» δεν θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν αυτή στο πρώτο τους τεστ ενόψει της νέας σεζόν, παρ' ότι φυσικά μία πρόκριση εναντίον της θα ήταν δύσκολη, αλλά όχι απαγορευτική.

Ακολουθεί στις 14:00 εκείνη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference απ' όπου Άρης και ΠΑΟΚ θα μάθουν τους αντιπάλους τους μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών. Οι δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση αυτή. Συνολικά οι πιθανοί αντίπαλοι των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης είναι 45, οι 28 εξ' αυτών είναι ήδη γνωστές ενώ οι υπόλοιπες 17 θα προκύψουν από τα ζευγάρια του πρώτου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Και οι δύο κληρώσεις αναμένεται να μεταδοθούν μέσα από τις ιστοσελίδες της UEFA.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ