European Super League: Αποχώρησαν επίσημα και οι Ιντερ, Ατλέτικο Μαδρίτης

European Super League: Αποχώρησαν επίσημα και οι Ιντερ, Ατλέτικο Μαδρίτης

Την αποχώρησή τους από τη European Super League ανακοίνωσαν σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ίντερ.

Μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ατλέτικο Μαδρίτης εξεδόθη ανακοίνωση, η οποία αναφέρει ότι η απόφαση του συλλόγου να συμμετάσχει στο πρότζεκτ ελήφθη με βάση συνθήκες που δεν υφίστανται πλέον, ενώ αξιολογήθηκε και η αρνητική στάση των φιλάθλων της ομάδας. Επισημαίνεται επίσης ότι η αποχώρηση των «ροχιμπλάνκος» προκάλεσε ικανοποίηση στο αγωνιστικό τμήμα, ποδοσφαιριστές και προπονητή.

Από την πλευρά της, η Ίντερ εξέδωσε επίσης ανακοίνωση αποχώρησης, στην οποία αναφέρει: «Η Ίντερ επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος δεν είναι πλέον μέρος του πρότζεκτ της Super League. Είμαστε πάντα δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους οπαδούς μας την καλύτερη ποδοσφαιρική εμπειρία. Η καινοτομία αποτελεί μέρος του DNA μας από την ίδρυσή μας. Η δέσμευσή μας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη για τη βελτίωση της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας δεν θα αλλάξει ποτέ. Η Ίντερ πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο, όπως και οποιοσδήποτε τομέας δραστηριότητας, θα πρέπει να ενδιαφέρεται να βελτιώνει συνεχώς τους αγώνες του, προκειμένου να συνεχίσει να ενθουσιάζει τους οπαδούς όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο, σε ένα πλαίσιο οικονομικής βιωσιμότητας. Με αυτό το όραμα θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με ιδρύματα και όλους τους ενδιαφερόμενους για το μέλλον του αθλήματος που αγαπάμε».

Υπενθυμίζεται πως πρώτες αποχώρησαν οι έξι αγγλικές ομάδες, το βράδυ της Τρίτης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ