Κριστιάνο Ρονάλντο: Τιμωρήθηκε με 99 μαστιγώματα από δικαστήριο του Ιράν [Βίντεο]

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τιμωρήθηκε με 99 μαστιγώματα από δικαστήριο του Ιράν [Βίντεο]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζει και κινείται στην Ασία, αλλά είναι αμφίβολο, σε περίπτωση που η Νασρ κληθεί να ταξιδέψει στο Ιράν, να την συνοδεύσει, ύστερα από την ποινή των 99 μαστιγωμάτων με την οποία τον τιμώρησε δικαστήριο της χώρας για μία αγκαλιά σε μια διάσημη, ανύπαντρη, ανάπηρη ζωγράφο με χιτζάμπ, η οποία τού παρέδωσε δύο πορτρέτα στο ξενοδοχείο που διέμενε στην Περσέπολις και στο οποίο έχει γίνει... άγαλμα.

 

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο Ιράν με την αποστολή της Νασρ για το παιχνίδι του Champions League με την Περσέπολις. Η Φατιμέ Χαμαμί, η οποία είναι διάσημη επειδή είναι κατά 85% ανάπηρη και ζωγραφίζει με το δεξιό πόδι της, τον επισκέφτηκε για να του παραδώσει τα δώρα της, ήτοι δύο πορτρέτα. Ο Πορτογάλος μέγκα σταρ, ίσως ο πιο διάσημος άνθρωπος στον πλανήτη με βάση την επιρροή του στα social media, ευγνώμων για τους πίνακες, πόζαρε μαζί της, ενώ την αγκάλιασε και την φίλησε.

 

Λίγα ήξερε, αφού αυτή η κίνηση έκανε έξαλλους δύο Ιρανούς δικηγόρους, δηλαδή ανθρώπους που έχουν όντως σπουδάσει.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αμάρτησε το έτος... 1402 για το Ιράν

Η Φατιμέ πόσταρε τη φωτογραφία της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σημείωσε ως ημερομηνία τις 28 Σεπτεμβρίου 1402, δηλαδή το έτος με βάση το ιρανό ημερολόγιο, το οποίο, ωστόσο, είναι αληθές αφού το Ιράν βρίσκεται σε αυτήν τη μεσαιωνική κατάσταση στην οποία θεωρείται μοιχεία να αγκαλιάσεις και να φιλήσεις μια ανύπαντρη γυναίκα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού έγινε μήνυση, τιμωρήθηκε από το δικαστήριο με 99 μαστιγώματα, ποινή που θα πρέπει να υποστεί εφόσον ξαναβρεθεί στο Ιράν. Η ισπανική «Marca», πάντως, έγραψε ότι στην περίπτωση που ο Πορτογάλος δείξει μεταμέλεια ή αν δικαστής αποφασίσει ότι η πράξη δεν είναι αξιόποινη, αλλά πιθανότατα το δεύτερο δεν πρόκειται να γίνει, παρ' ότι ο θάνατος της Μαχσά Αμινί τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, του 2022, έδειξε τη θέληση των Ιρανών να απεκδυθούν του αρτηριοσκληρωτισμού και να ατενίσουν με ελευθεριότητα το παρόν και το μέλλον τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ