Ξάφνιασε τους φαν του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το νέο του κούρεμα: «Πάνε όλα» [εικόνα]

Ξάφνιασε τους φαν του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το νέο του κούρεμα: «Πάνε όλα» [εικόνα]

Δίχως καμία αμφιβολία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα προτιμούσε αυτή την περίοδο να παίζει στα playoffs του ΝΒΑ, ωστόσο ο πρόωρος αποκλεισμός των Μπακς από τους Χιτ στον πρώτο γύρο ανάγκασε τον Έλληνα σούπερ σταρ να κάνει διακοπές από νωρίς.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να έχει χρόνο να ασχοληθεί περισσότερο με τον εαυτό του και να περνά ποιοτικές στιγμές μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Μάλιστα σε σχετικές αναρτήσεις του στα social media αποκάλυψε ότι πήγε βόλτα με τον Λίαμ-Τσαρλς και τον Μάβερικ, τους δυο γιους του, στον ζωολογικό κήπο.

Ωστόσο αυτό που σίγουρα κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον των θαυμαστών του ήταν το νέο κούρεμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Πάνε όλα», έγραψε ο σταρ των Μπακς σε ένα από τα insta stories του, με το νέο του look να παραπέμπει σε νεοσύλλεκτο στον στρατό.

Το νέο κούρεμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

giannis antetokunbo koyrena.jpg

Όπως προαναφέρθηκε ο Greek Freak μπορεί να ξεκουράζεται ωστόσο δεν αμελεί τις ατομικές του προπονήσεις καθώς η επόμενη μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική ομάδα, 25 Αυγούστου με 10 Σεπτεμβρίου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ