O Σάλβιο της Μπόκα Τζούνιορς χτύπησε με το αυτοκίνητο την μητέρα των παιδιών του και την εγκατέλειψε

O Σάλβιο της Μπόκα Τζούνιορς χτύπησε με το αυτοκίνητο την μητέρα των παιδιών του και την εγκατέλειψε

Σοκ στην Αργεντινή με τις καταγγελίες της Μαγκάλι Αραβένα για τον πρώην σύζυγο της, Εντουάρντο Σάλβιο.

Ο 31χρονος επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς ο οποίος έπαιξε στην Ευρώπη για την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπενφίκα κερδίζοντας μάλιστα 2 φορές το Europa League, όπως καταγγέλει η σύντροφος του την χτύπησε με το αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε στην μέση του δρόμου!

Οι δυο τους ήταν μαζί 11 χρόνια αλλά χώρισαν το 2020. Έχουν όμως αποκτήσει δυο παιδιά τα οποία μένουν μαζί με το πρώην μοντέλο. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η Μαγκάλι είδε τον πρώην της με άλλη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και έτρεξε προς το μέρος του για να του μιλήσει.

Αυτός όμως έβαλε μπροστά την μηχανή και την χτύπησε με τις μπροστινές ρόδες. Την έριξε στο έδαφος και έφυγε. Εκείνη τραυματίστηκε στο γόνατο και εν συνεχεία πήγε στην αστυνομία για να τον καταγγείλει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της OLE ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε: «Οι εισαγγελείς εργάζονται για τη συλλογή στοιχείων. Ο Σάλβιο δεν θα ξεφύγει από την αστυνομία.

Ο επικεφαλής των ασθενοφόρων του Μπουένος Άιρες, Αλμπέρτο ​​Κρεσέντι, πρόσθεσε: «Κληθήκαμε από την αστυνομία της πόλης και βρήκαμε μια γυναίκα με τραύμα στο δεξί της πόδι».

Δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη εάν έχει προχωρήσει η διαδικασίας της σύλληψης.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή διαψεύδει τα πάντα. Ο δημοσιογράφος του ESPN, Εμιλιάνο Ράντι έγραψε: «Ο Εντουάρντο Σάλβιο δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Μπόκα καθώς καταγγέλθηκε ότι χτύπησε την πρώην σύζυγό του στην περιοχή του Πουέρτο Μαδέρο. Τις επόμενες ώρες θα παρουσιαστεί στο τμήμα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ