Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι 3-1 - «Αγκαλία» με τους ομίλους του Europa League οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι 3-1 - «Αγκαλία» με τους ομίλους του Europa League οι «ερυθρόλευκοι»

Μεγάλο βήμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, που επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-1 της Τσουκαρίτσκι, σε ένα αποτέλεσμα που φέρνει τους Πειραιώτες, «αγκαλιά» με μια θέση στους ομίλους του Europa League.

Τρομερό ξεκίνημα στο ματς για την ομάδα του Μαρτίνεθ, η οποία άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Ελ Καμπί, είχε δοκάρι στο 5′ με τον ίδιο παίκτη, καταφέρνοντας να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 15′ με τον Φορτούνη.

Μάλιστα μετά από ασίστ του Φορτούνη και το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ελ Καμπί ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 40′.

Ενώ θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να πετυχεί ακόμα περισσότερα γκολ, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα η φιλοξενούμενη ομάδα να μειώσει στο φινάλε της αναμέτρησης σε 3-1, με αποτέλεσμα να έχει «παλμό» ενόψει της ρεβάνς, αλλά με τον Ολυμπιακό, να ορίζει ξακάθαρα την τύχη του.

Oι ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Βρουσάι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι – Καμαρά, Ιμπόρα – Μασούρας, Μπιέλ, Φορτούνης – Ελ Κααμπί

Τσουκαρίτσκι: Σαμούροβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς, Στεφάνοβιτς, Ρόγκαν, Στάνκοβιτς, Σισοκό, Κόβατς, Τόσιτς, Εντιαγέ, Ιβάνοβιτς

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ