Ευλογιά των πιθήκων: Άνδρας από το Τέξας περιγράφει την τραυματική μάχη του με τον ιό - «100 φορές χειρότερο από τον κορωνοϊό»

Ευλογιά των πιθήκων: Άνδρας από το Τέξας περιγράφει την τραυματική μάχη του με τον ιό - «100 φορές χειρότερο από τον κορωνοϊό»

Τη δική του μάχη με τον ιό της ευλογιάς των πιθήκων περιέγραψε ένας άντρας από το Τέξας,την ώρα που τα κρούσματα στις ΗΠΑ έχουν φτάσει τα 2.000.

Ο Λουκ Σάναχαν δήλωσε στο δίκτυο KHOU 11 του Χιούστον πως η δοκιμασία του ξεκίνησε όταν τον ενημέρωσε η υγειονομική υπηρεσία του Ντάλας, πως είχε εκτεθεί στον ιό. «Είχα πάει σε μπαρ. Είχα πάει σε pool party. Παραβρέθηκα σε μια μουσική εκδήλωση το Σαββατοκύριακο και πρόσφατα όλοι αυτοί οι άνθρωποι βγήκαν θετικοί» είπε ο ασθενής. «Προφανώς επρόκειτο για ένα τηλεφώνημα εντοπισμού επαφών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σαν να βάζουν έναν αποφλοιωτή πατάτας πάνω στο δέρμα σου»

Όπως λέει όμως, πέρασε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες σε καραντίνα παλεύοντας με τα συμπτώματα, τα οποία και περιέγραψε ως «απόλυτη κόλαση». «Έχεις αυτές τις φουσκάλες που είναι φλεγμονώδεις και κάθε φορά που ακουμπάει κάτι ή αγγίζει κάτι το δέρμα σε εκείνο το σημείο, κυριολεκτικά νιώθεις σαν κάποιος να βάζει έναν αποφλοιωτή πατάτας πάνω στο δέρμα σου» δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο. «Ο πόνος ήταν απλώς συνεχής» πρόσθεσε.

Όπως λέει ο Τεξανός, ήταν η πιο τραυματική εμπειρία που είχε στη ζωή του.

«100 φορές χειρότερη η ευλογιά των πιθήκων από τον κοροναϊό»

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό NBC DFW, ο νεαρός άνδρας είπε πως η ευλογιά των πιθήκων ήταν «100 φορές χειρότερη» από τον κοροναϊό, με τον οποίο είχε μολυνθεί το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως είπε, είχε γεμίσει με φουσκάλες σε όλο το σώμα και πρησμένους λεμφαδένες. «Την 2η μέρα, άρχισα να έχω υψηλό πυρετό και αυτό κράτησε για 3 μέρες. Είχα και έναν συνεχή πονοκέφαλο ενώ οι λεμφαδένες μου ήταν πρησμένοι σαν να ήμουν βάτραχος» ανέφερε και πρόσθεσε «Είναι η πιο τραυματική εμπειρία που είχα ποτέ. Είναι η χειρότερη αρρώστια που έχω περάσει ποτέ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ