Απίστευτη γκάφα του πρίγκιπα Γουίλιαμ: Χαρακτήρισε «διασκεδαστική» ταινία με βιασμό στα BAFTA

Απίστευτη γκάφα του πρίγκιπα Γουίλιαμ: Χαρακτήρισε «διασκεδαστική» ταινία με βιασμό στα BAFTA

Viral έχει γίνει η γκάφα του πρίγκιπα Γουίλιαμ στα BAFTA, προκαλώντας σάλο αντιδράσεων στο διαδίκτυο. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών, παρευρέθηκε στα BAFTA την Κυριακή (18.02.2024) στο Λονδίνο.

Μετά την απονομή των βραβείων, ο Γουίλιαμ έσφιξε τα χέρια και χαιρέτησε τις υποψήφιες για το βραβείο ανερχόμενου αστέρα Edebiri, Phoebe Dynevor, Sophie Wilde και Mia McKenna-Bruce.

«Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω παιδιά», είπε ο Γουίλιαμ, σύμφωνα με βίντεο που κατέγραψε το Reuters. «Ειλικρινά, η κατηγορία ήταν τόσο δυνατή, όλες σας, που είναι σαν, ποιος θα το καταφέρει αυτό; Είναι απίστευτο».

Στη συνέχεια, ο ίδιος συνεχάρη την πρωταγωνίστρια του “How to Have Sex” McKenna-Bruce για τη νίκη της, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν είχε την ευκαιρία να δει την ταινία.

«Φαίνεται ότι το διασκέδασες πολύ σε όλη τη διάρκειά της», της είπε.

«Έχω πολλές ταινίες να παρακολουθήσω», συνέχισε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ενώ η Edebiri έγνεψε και έδειξε να ακούει προσεκτικά. «Συνήθως προλαβαίνω να δω αρκετές από αυτές», είπε.

Ο πρίγκιπας έκανε… γαλαζοαίματη γκάφα, καθώς η ηρωίδα της ταινίας υφίσταται βιασμό... Στη συνέχεια, ο Γουίλιαμ απομακρύνθηκε για να συνεχίσει να χαιρετά τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ