Δέσποινα Βανδή - Μπισμπίκης: Άγριο κράξιμο στο Instagram -«Η χώρα σας καίγεται... και εσείς τραμπάλα!»

Δέσποινα Βανδή - Μπισμπίκης: Άγριο κράξιμο στο Instagram -«Η χώρα σας καίγεται... και εσείς τραμπάλα!»

Την οργή των χρηστών του Διαδικτύου προκάλεσε ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, την ώρα που η χώρα πλήττεται από εκτεταμένες πυρκαγιές.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, που πολλές φορές έχουν εκδηλώσει δημόσια τον έρωτά τους προκαλώντας πληθώρα αντιδράσεων, βρίσκονται στην Κρήτη, με τη Δέσποινα Βανδή να μοιράζεται σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή ανήρτησε χθες, Τρίτη 18 Ιουλίου, φωτογραφίες από πολυτελές κατάλυμα στην Κρήτη όπου βρίσκεται με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

vandi 1907

Στις σχετικές εικόνες η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός καταγράφονται να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, ποζάροντας σε πισίνα αλλά και άλλα σημεία των εγκαταστάσεων.

vandi mpismpikis 1907

Ωστόσο, η ανάρτηση της τραγουδίστριας θεωρήθηκε άκαιρη από τους followers της, δεδομένου του ότι έγινε την ώρα που η χώρα πλήττεται από μεγάλες πυρκαγιές, και αρκετοί συμπολίτες μας βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής, με τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη.

Στα σχόλια της δημοσίευσης οι ακόλουθοι της Δέσποινας Βανδή εκφράζουν την απορία τους για τη χρονική στιγμή που επέλεξε η τραγουδίστρια να μοιραστεί τη συγκεκριμένη ανάρτηση, σημειώνοντας καυστικά πως αμφότεροι είναι «στην κοσμάρα τους» και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ