Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ξεσπά στο Facebook - Οι χάκερ του Πενταγώνου και οι σπόντες στη Βανδή

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ξεσπά στο Facebook - Οι χάκερ του Πενταγώνου και οι σπόντες στη Βανδή

Με νέες αναρτήσεις επέστρεψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, όσον αφορά την πολυσυζητημένη εμφάνισή του στο τελευταίο live του J2US.

Μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη τραγούδησαν το «Δεν θα με ξεχάσεις» του Αντώνη Βαρδή και το «She is a maniac», χωρίς να καταφέρουν να πείσουν την κριτική επιτροπή και να είναι το ζευγάρι που αποχωρεί.

Την ίδια ώρα, η εμφάνιση του Γιάννη Παπαμιχαήλ δίχασε το κοινό, με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά την προσπάθειά του.

Ο ίδιος δεν φάνηκε να έχει αποδεχτεί την αποχώρησή του από το μουσικό σόου και προχώρησε σε μερικές αναρτήσεις στα social media.

Αρχικά, εξήγησε τον λόγο που δεν εμφανίστηκε μαζί με τους υπόλοιπους στο φινάλε του σόου, τονίζοντας πως είχε κοιμηθεί ελάχιστα.

Αργότερα, ωστόσο, στις δημοσιεύσεις που ακολούθησαν στο προφίλ του στο Facebook, λέει ότι δεν έγραψε εκείνος κάποιο κομμάτι στο κείμενο αλλά το έκαναν χάκερ που προσπαθούν να τον βλάψουν:

«Υπάρχει ένα κομμάτι στο κείμενο, το οποίο ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΕΓΩ . ΚΑΠΟΙΟΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ "Όπως μου είπαν απο την COSMOTE, τέτοιο επίπεδο χακαρίσματος, έχουν δει μόνο μια φορά, μιλάμε για χακάρισμα επιπέδου 5 κλικ πριν οι τύποι μπορέσουν να εισβάλουν στο Αμερικανικό Πεντάγωνο!!! Καταλαβαίνετε οτι δεν έκλεισα μάτι, μέχρι να καταφέρω να βρω μέσω φίλου, τον Νο1 χάκερ στην Ελλάδα, ο οποίος μπορεί να χακάρει τα πάντα"».

Δείτε την ανάρτηση

Νωρίτερα, ο ίδιος πέταξε «καρφιά» προς όσους ευθύνονται για την απόφαση να είναι αυτός που θα αποχωρήσεις.

Αρχικά έγραψε: «Εγώ πάντως 5 σχόλια από 5 άτομα είναι πολύ πάνω από την ξένη μουσική παιδεία της επιτροπής. ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΙΤΗ ΤΗ ΓΑΡΜΠΗ, με την οποία γνωριζόμαστε χρόνια και γνωρίζω ότι έχει πολύ καλή και ξένη παιδεία. Ακούσατε τι είπε στο τέλος ? Και πραγματικά την ευχαριστώ , και είναι προς τιμήν την . Είπε αφήστε το Γιάννη να το πει και να το παίξει στο πιάνο. Φυσικά όλοι αρνήθηκαν, γιατί εάν αυτό γινόταν , θα παθαίνανε όλοι την πλάκα τους. Θα το 'χρωματιζα ' το ' maniac με πολύ jazzy ακόρντα, και θα ακούγατε φωνή καμπάνα».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εστίασε στα "αδύναμα" γυρίσματα της Δέσποινας Βανδή.

Έγραψε, συγκεκριμένα: «Και το λέω από τώρα στη Δέσποινα. "Έλα στον τελικό, να πούμε ένα ξένο super duper ντουέτο. Εσείς πιστεύετε θα δεχόταν να το κάνει ? Εγω λεω οχι. Γιατι σε αυτη την περίπτωση θα ' έβγαινε απο το safe zone της ' το οποίo γραφει στη μαρκιζα ' ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ' και αυτο δεν το αμφισβητεί κανείς. Στο ξένο πιστεύω οτι θα είχε μεγάλες δυσκολιες, επειδη δεν εχει την ' αμερικανια ' τα γυρισματα κλπ κλπ, και φυσικα δεν θα ρισκαρε να κανει ντουετο με κάποιον , o οποιος εχει μεγαλώσει με αυτην την παιδεία.
Όσο για τα σχόλια τρις μουσικoί της μπάντας του Νίκου οι οποίοι έχουν σπουδάσει στην Αμερική μου είπαν συγχαρητήρια για το maniac. Το σχόλιο του Χάρη Βαρθακούρη με τον οποίο είμαστε τρεις δεκαετίες φίλοι έχουμε τα ίδια ακούσματα και ο άνθρωπος κεντάει τα πλήκτρα, αρμονίες, τρομερά σύνθετα ακόρτα. Πολύ καλός ερμηνευτής όποιος δεν μιλάει ποτέ για συνάδελφο μου έγραψε "μεγάλη αδικία που σας πέταξε από το παιχνίδι". Εντάξει εγώ από αυτά τα σχόλια προερχόμενα από αυτούς ανθρώπους... μου αρκούν. Και επειδή το maniac το είδα πως το ερμηνεύσαμε να τι να λέμε τώρα, όχι ήταν για 8 αλλά για 88 και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Καλή συνέχεια».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ