Γιώργος Καπουτζίδης: «Το αν κάποιος είναι καλός ηθοποιός, ενώ έχει κάνει τέτοια εγκλήματα, δεν αφορά το δικαστήριο»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Το αν κάποιος είναι καλός ηθοποιός, ενώ έχει κάνει τέτοια εγκλήματα, δεν αφορά το δικαστήριο»

Για το ελληνικό #MeToo, αυτούς που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα και τους ομοφυλόφιλους μίλησε ο ηθοποιός
Στην ομοφυλοφιλία και το ελληνικό #MeToo αναφέρθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ένα νέο podcast.

Το απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός ηθοποιός έπαιξε μάλιστα, στην εκπομπή «Πρωινό» και από τα λεγόμενά του φάνηκε πόσο τον επηρέασαν όλα αυτά τα περιστατικά κακοποίησης που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ένας ομοφυλόφιλος ζει την καταπίεση 24 ώρες το 24ωρο. «Δεν έχω βιώσει ρατσισμό, όπως το πιστεύετε. Οποιοσδήποτε ομοφυλόφιλος όμως, ζει σε μία καταπίεση 24 ώρες το 24ωρο. Όταν πηγαίνεις οπουδήποτε και σκέφτεσαι "ας μπασάρω λίγο την φωνή μου για να μην με καταλάβουν", το πώς θα σταθείς στο φανάρι, το να μην λυγίσει το χέρι σου, όλο αυτό είναι μία καταπίεση», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo και τα περιστατικά στον χώρο του θεάματος. «Με μαύρισαν όλα αυτά, που έγιναν στο θέατρο. Εκείνη την περίοδο σταμάτησα να γράφω. Τώρα πια θεωρώ ότι είναι πολύ ελπιδοφόρο. Δεν πήρα ένα τηλέφωνο να πω την γνώμη μου σε συναδέλφους που τοποθετήθηκαν δημόσια και υπερασπίστηκαν αυτά τα άτομα. Δεν θέλω να σχολιάζω δημόσια αυτό που μπορεί να είπε κάποιος. Μέσα μου ξέρω αν συμφωνώ ή διαφωνώ», εξηγεί.

Στην συνέχεια, αναφορικά με το ταλέντο που μπορεί να διαθέτουν οι κατηγορούμενοι για τα σεξουαλικά αδικήματα, ο ηθοποιός είπε: «Αν κάποιος είναι καλός ηθοποιός, δεν μας αφορά και δεν αφορά και το δικαστήριο. Δεν υπάρχει κανένα άλλο επάγγελμα που όταν κάποιος κάνει κάποιο έγκλημα, βγαίνει η συντεχνία να πει "ναι, αλλά παιδιά έκανε καταπληκτικές τυρόπιτες"».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
Tucson 180 2020 07 13 07.07.12

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 04|03|24 15:48

Hyundai Tucson 180 DCT ... Premium επιλογή [test]

 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS