Ο γκουρού της αντιγήρανσης αποκαλύπτει τη μυστική τροφή για να παραμείνει νέος -Το γλυκό που τρώει καθημερινά

Ο γκουρού της αντιγήρανσης αποκαλύπτει τη μυστική τροφή για να παραμείνει νέος -Το γλυκό που τρώει καθημερινά

Ο γκουρού της αντιγήρανσης, Bryan Johnson, μοιράζεται το συστατικό που τρώει καθημερινά και τον βοηθά στην προσπάθειά του να παραμείνει νέος.

Ο εκατομμυριούχος που έχει αφιερώσει χρόνο, κόπο και πολύ χρήμα στον αγώνα του να μην γεράσει ποτέ, μοιράστηκε ένα από τα συστατικά που καταναλώνει καθημερινά για να διατηρείται νέος.

Ο 46χρονος Τζόνσον λέει ότι κάθε μέρα τα τελευταία «τρία χρόνια» τρώει σοκολάτα για να βοηθήσει στην προσπάθειά του να ξεγελάσει τον θάνατο, σύμφωνα με το τελευταίο του βίντεο στο YouTube.

«Μερικές φορές τα πράγματα που είναι καλά για εμάς δεν τα κάνουμε», λέει ο Τζόνσον στο βίντεο, το οποίο έχει φτάσει σχεδόν τις 500 χιλιάδες προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε.

Η σοκολάτα είναι το συστατικό αντιγήρανσης του Τζόνσον

Ωστόσο, ο Τζόνσον δεν καταβροχθίζει oποιεσδήποτε σοκολάτες. Καταρχάς παραθέτει έναν μακρύ κατάλογο με τα οφέλη που έχει το κακάο στον οργανισμό και υποστηρίζει ότι η κατανάλωση μιας υγιούς ποσότητας κακάο καθημερινά μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία του εγκεφάλου, τις καθημερινές επιτελικές δραστηριότητες, τη μακροπρόθεσμη μνήμη και την υγεία της καρδιάς.

Ωστόσο, ο Καλιφορνέζος μεγιστάνας τόνισε ότι δεν είναι όλα τα κακάο στα σούπερ μάρκετ «υψηλής ποιότητας».

«Αν ψάχνετε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας κακάο, θέλετε να αναζητήσετε διάφορα πράγματα», εξηγεί ο Τζόνσον επισημαίνοντας ότι ο πελάτης οπωσδήποτε πρέπει να αναζητήσει σοκολάτες με καθαρό κακάο, να ελέγξει την περιεκτικότητα σε βαρεά μέταλλα τα οποία σε μεγάλη ποσότητα κάνουν κακό και να έχουν υψηλό αριθμό φλαβανοειδών.

Η εταιρεία το Μπράιαν Τζόνσον, η Blueprint, πουλάει κακάο, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, η ομάδα του «έψαξε σε όλο τον κόσμο» και το «δοκίμασε» για να βρει το πιο υγιεινό διαθέσιμο.

«Υπάρχει αυτή η υπόθεση ότι αν τα τρόφιμα βρίσκονται στα σούπερ μάρκετ μας, τότε με κάποιο τρόπο έχουν περάσει από κάποια διαδικασία που διασφαλίζει ότι είναι ασφαλή. Αυτό δεν είναι αλήθεια», υποστηρίζει.

Στη συνέχεια, παρουσιάζει μερικές απλές συνταγές στις οποίες ενσωματώνει το κακάο του για να χορταίνει καθημερινά.

Οι συνταγές με κακάο

Αναμειγνύοντάς το με λίγη «καρυδάτη πουτίγκα», ο μεγιστάνας της τεχνολογίας χαρακτηρίζει την συνταγή πολύ νόστιμη. Επίσης, έβαλε λίγη από τη σκόνη κακάο πάνω από μερικά «σούπερ λαχανικά» -που δεν του άρεσαν- αλλά στη συνέχεια την ανακάτεψε με κάποιο καρυδόβουτυρο, το οποίο, όπως είπε, είχε γεύση «υγιεινής Nutella». Ανακάτεψε ακόμη και λίγο από το κακάο με καφέ.

Ο Johnson έχει κερδίσει τεράστια προσοχή τον τελευταίο χρόνο λόγω των αμφιλεγόμενων, και κάποιοι θα έλεγαν ανορθόδοξων, μεθόδων του στην προσπάθειά του να ζήσει για πάντα. Ξοδεύει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε πρότζεκτ για να αντιστρέψει την ηλικία του, τα οποία ονομάζει «Project Blueprint».

Ισχυρίστηκε επίσης τον Φεβρουάριο ότι νίκησε τόσο τη φαλάκρα όσο και το γκριζάρισμα των μαλλιών του χρησιμοποιώντας κάποιες μοναδικές μεθόδους, παρά το γεγονός ότι μοιράστηκε ότι θα έπρεπε «γενετικά» να είναι φαλακρός, πλέον.

«Η καλύτερη στιγμή για να ασχοληθείτε με τα μαλλιά σας είναι πριν αρχίσετε να τα χάνετε», επέμεινε ο Τζόνσον, λέγοντας στους οπαδούς του που βρίσκονται στα 20 τους να λάβουν προληπτικά μέτρα πριν οι τούφες τους αρχίσουν να αραιώνουν ή να πέφτουν.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ