Η Χάιντι Κλουμ τα είπε όλα για την ατελείωτη και άγρια σεξουαλική της ζωή: Εχω πάει με φαλακρό, πολύ γέρο...
Φωτογραφία: Instagram

Η Χάιντι Κλουμ τα είπε όλα για την ατελείωτη και άγρια σεξουαλική της ζωή: Εχω πάει με φαλακρό, πολύ γέρο...

Μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη για την ερωτική της ζωή έδωσε η Χάιντι Κλουμ, χαρακτηρίζοντας τον πρώην της Φλάβιο Μπριατόρε «πραγματικά γέρο» ενώ τον τωρινό σύζυγό της «καυτό».

Το 50χρονο μοντέλο, που είναι παντρεμένο με τον 34χρονο Τομ Κάλιτζ, μίλησε για τον πρώην της, τον 73χρονο εκατομμυριούχο Φλάβιο Μπριατόρε, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη, την 19χρονη Λένι, στο podcast Call Her Daddy.

H Χάιντι Κλουμ και ο Μπριατόρε έγιναν ζευγάρι τον Μάρτιο του 2003, όταν εκείνη ήταν 29 ετών και εκείνος 53. Χώρισαν όταν το μοντέλο ήταν έγκυος στο παιδί του και όταν γέννησε την κόρη της, ήταν ήδη ζευγάρι με τον ποπ σταρ Seal, ο οποίος έγινε αργότερα θετός πατέρας της Λένι.

«Έχω πάει με φαλακρό, με μακρυμάλλη, με αδύνατο, με πολύ γέρο»

Συζητώντας για την έλλειψη τύπου της όσον αφορά τις σχέσεις της, η Χάιντι Κλουμ είπε στο podcast: «Κοιτάξτε το παρελθόν μου. Δεν έχω τύπο. Έχω πάει με φαλακρό, πολύ ηλικιωμένο, με μακριά μαλλιά, αδύνατο. Οι προσωπικότητές τους ήταν επίσης, πολύ, πολύ διαφορετικές. Στο τέλος της ημέρας, θέλεις κάποιον με τον οποίο νιώθεις άνετα. Κάποιον που σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα και σε προσέχει και συνεχίζει να σε προσέχει».

Η καυτή, άγρια σεξουαλική ζωή της Χάιντι Κλουμ με τον άντρα της - Ώρες ατελείωτες στο κρεβάτι

Στη συνέχεια, το διάσημο μοντέλο από τη Γερμανία αποκάλυψε την «ατελείωτη, καυτή, άγρια» σεξουαλική της ζωή με τον Τομ Κάλιτζ – αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι «περνάει ώρες» στην κρεβατοκάμαρα και πως το μόνο που χρειάζεται για να «ανάψει» είναι «να κοιτάξω τον άντρα μου».

heidi klum dermatino stithos kravitz.jpg

Η Χάιντι Κλουμ με τον σύζυγό της Τομ Κράβιτζ


Ερωτηθείσα τι θα ήταν σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10, όπου το 1 είναι «σεμνότυφη» και το 10 «εντελώς φρικιό», η Χάιντι Κλουμ απάντησε με 9.
Το μοντέλο αποκάλυψε επίσης πως χρησιμοποιεί σεξουαλικά παιχνίδια με τον σύζυγό της στην κρεβατοκάμαρα, με αγαπημένο της «το ραβδί» και είπε: «Γιατί όχι; Επιπλέον, εάν περνάς τόσες ώρες στην κρεβατοκάμαρα, μπορούν να συμβούν πολλά διαφορετικά πράγματα».

«Νομίζω ότι είναι ευκολότερο για τη γυναίκα απ' ό,τι για τον άνδρα, οπότε το θέμα είναι εάν ο άνδρας έχει τόση αντοχή. Επειδή οι άνδρες είναι συνήθως αυτοί που δεν μπορούν να αντέξουν τόσο πολύ. Ή είναι πολύ το αίμα που πρέπει να αντληθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο, οπότε νιώθω ότι κάποιοι δεν μπορούν να το κάνουν. Έτσι, το κλειδί είναι να μην έχουν αυτή την πρώτη… αντίδραση, ώστε να μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Αλλά πολλοί άντρες δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Ο άντρας μου μπορεί».

«Έχω φάει πολλά διαφορετικά λουκάνικα στη ζωή μου»

Στη συνέχεια, η Χάιντι Κλουμ έκανε μια εξαιρετικά τολμηρή αποκάλυψη για το σεξουαλικό της παρελθόν, λέγοντας: «Έχω φάει πολλά διαφορετικά λουκάνικα στη ζωή μου. Αλλά κατέληξα σε ένα γερμανικό. Τα γερμανικά λουκάνικα, τι να πω!». Κλείνοντας αποκάλυψε πως τα πιο άγρια μέρη στα οποία έκανε σεξ ήταν ένα ιδιωτικό αεροπλάνο και στη θάλασσα.

Όταν η κόρη της ανακάλυψε το συρτάρι με τα σεξουαλικά βοηθήματα

Την ίδια ώρα, η κόρη της Λένι, μίλησε επίσης στο podcast και αναφέρθηκε στην στιγμή που βρήκε την ερωτική ντουλάπα της Χάιντι Κλουμ.
«Νόμιζα ότι ήταν το πιο κουλ πράγμα» αποκάλυψε το νεαρό μοντέλο. «Το εξερευνούσα με τους φίλους μου. Και έλεγα: ‘Μαμά, τι είναι αυτό; Μικρόφωνο;’. Πραγματικά δεν είχα ιδέα τι ήταν. Η μαμά μου θύμωσε τόσο πολύ μαζί μου μετά. Έχει ένα ολόκληρο ντουλάπι, ένα ολόκληρο συρτάρι. Και έβαλα τους φίλους μου κρυφά στο δωμάτιο της μαμάς μου και όλοι τραβούσαμε βίντεο».

heidi klum string mpikini.jpg

Η ντροπιαστική στιγμή για την κόρη της Λένι - «Μαμά, φόρα μπλούζα»

Η Λένι αποκάλυψε επίσης ότι η μητέρα της συνηθίζει να κυκλοφορεί τόπλες στην πολυτελή έπαυλή τους στο Μπελ Έαρ. «Έκανα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι. Ή καλούσα φίλους, το αγόρι μου. Και η μαμά έκανε ηλιοθεραπεία γυμνόστηθη δίπλα στην πισίνα» είπε η κόρη της Χάιντι Κλουμ και πρόσθεσε: «Θυμάμαι ότι καλούσα τις φίλες μου στο σπίτι και ντρεπόμουν τόσο πολύ και φοβόμουν, γιατί συνήθως στις οικογένειες των φίλων μου, δεν έβλεπα ποτέ τις μαμάδες τους να κάνουν ηλιοθεραπεία τόπλες. Αλλά εγώ νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό. Και φαινόταν τόσο περίεργο στις φίλες μου».

Η Χάιντι Κλουμ θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της, δήλωσε: «Προφανώς κάνω γυμνόστηθη ηλιοθεραπεία όταν κανείς δεν είναι στο σπίτι. Επίσης, είμαι στον κήπο μου. Αλά όταν έρχονταν οι φίλοι σας , όπως: ‘Ξέρεις μαμά, έρχεται ο φίλος μου, βάλε την μπλούζα σου’ τότε εγώ πάντα απαντούσα: ‘Υπήρξε κάποια στιγμή που δεν φόρεσα την μπλούζα μου όταν έρχεται ο φίλος σου; Φυσικά και θα την βάλω\. Αλλά πάντα ήθελαν να σιγουρευτούν. ‘Μαμά, απλά μια μικρή προειδοποίηση για το τι πρόκειται να συμβεί εδώ’. Κι εγώ απαντούσα: ‘Μην ανησυχείς. Δεν θέλω να δείξω κάτι μόνο και μόνο για να το δείξω. Απλά δεν μου αρέσουν οι γραμμές που αφήνουν τα μαγιό μετά το μαύρισμα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ