Κέιτ Μίντλετον: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχαν ενημερωθεί πριν την δημόσια ανακοίνωση

Κέιτ Μίντλετον: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχαν ενημερωθεί πριν την δημόσια ανακοίνωση

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ δεν γνώριζαν ότι η Κέιτ Μίντλετον έδινε μάχη με τον καρκίνο μέχρι που η πριγκίπισσα της Ουαλίας το ανακοίνωσε με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στην τηλεόραση.

Αρκετές πηγές επιβεβαιώνουν, σύμφωνα με τον Independent, ότι δεν υπήρξαν συζητήσεις σχετικά με τη διάγνωση της Κέιτ πριν από την ανακοίνωσή της. «Πιστεύεται ότι ο Χάρι έμαθε για τη διάγνωση της Κέιτ από την τηλεόραση, ταυτόχρονα με το κοινό», προσθέτει το δημοσίευμα επικαλούμενο πηγές.

Το μήνυμα συμπαράστασης του Χάρι και της Μέγκαν

«Ευχόμαστε υγεία και ίαση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε να το κάνουν ιδιωτικά και εν ειρήνη», δήλωσαν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Η Κέιτ, στο μήνυμά της, ζήτησε «χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα», ενώ υποβάλλεται στη θεραπεία της. Τον Ιανουάριο υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, μετά την οποία διαγνώστηκε ο καρκίνος. Ωστόσο, ο τύπος του καρκίνου δεν έχει γίνει γνωστός, σημειώνει η ιστοσελίδα Mint.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέφερε στο μήνυμά της ότι «τα πάει καλά».

Ο Λευκός Οίκος, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σουνάκ και ο βασιλιάς Κάρολος, του οποίου ο καρκίνος διαγνώστηκε κατά πάσα πιθανότητα την ίδια περίοδο με αυτόν της Κέιτ, εκτίμησαν το θάρρος της πριγκίπισσας να προβεί σε μια ανοιχτή δημόσια ανακοίνωση για την ασθένειά της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ