«Είναι σκέτη ανοησία»: Εξοργισμένο το Παλάτι διαψεύδει δημοσιογράφο που είπε πως η Κέιτ ήταν σε κώμα

«Είναι σκέτη ανοησία»: Εξοργισμένο το Παλάτι διαψεύδει δημοσιογράφο που είπε πως η Κέιτ ήταν σε κώμα

Εξοργισμένοι φέρονται να είναι οι αξιωματούχοι του Παλατιού με τους «κατασκευασμένους» ισχυρισμούς μιας ισπανικής ειδησεογραφικής εκπομπής πως η Κέιτ Μίντλετον βρισκόταν σε «κώμα» και σε «μεγάλο κίνδυνο» μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Η δημοσιογράφος Concha Calleja ισχυρίστηκε πως οι γιατροί έπρεπε να δράσουν γρήγορα καθώς «έσωζαν τη ζωή της» σε μια εκπομπή, μία μέρα πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η 59χρονη δημοσιογράφος, η οποία εμφανίστηκε στην ισπανική τηλεόραση ως ειδικός σε βασιλικά θέματα, δήλωσε πως οι «δραστικές» ενέργειες της ιατρικής ομάδας περιλάμβαναν τη διασωλήνωση της 42χρονης Κέιτ Μίντλετον, βάζοντάς την σε τεχνητό κώμα. Όπως υποστήριξε: «Υπήρξαν σοβαρές επιπλοκές που δεν περίμεναν, επειδή η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική περίοδος όχι και τόσο».

Και σαν να μην έφταναν αυτά, πρόσθεσε πως η ανάρρωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας «ενδεχομένως να απαιτούσε πολλή βοήθεια και δεν αναφέρομαι μόνο στην οικογένειά της», τονίζοντας πως «πρακτικά ένα ολόκληρο νοσοκομείο επιστρατεύθηκε για να τη βοηθήσει στο σπίτι της».

Το συγκεκριμένο κανάλι στους οποίους έκανε τους ισχυρισμούς αυτούς η δημοσιογράφος Concha Calleja, είναι το Fiesta, με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια και είναι γνωστό για τις κουτσομπολίστικες εκπομπές του. Ιδρύθηκε από μια ιταλική εταιρεία μέσων ενημέρωσης που ανήκε στο παρελθόν στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Οι ισχυρισμοί για την Κέιτ Μίντλετον έγιναν γρήγορα viral - και αναπαράχθηκαν ακόμη και από μεγάλες και σοβαρές ιστοσελίδες της Ισπανίας, όπως οι El Confidencial, La Vanguardia και La Razon. Η Calleja ισχυρίστηκε ότι απέκτησε τις πληροφορίες από έναν βοηθό του βασιλικού οίκου.

Τι απαντά το Παλάτι

Το Παλάτι, όμως, σε μια σπάνια κίνηση και προκειμένου να καθησυχάσει το κοινό σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, έσπευσε να διαψεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς.

«Είναι σκέτη ανοησία» δήλωσε μια πηγή στην Telegraph. «Καμία προσπάθεια δεν έγινε από την εν λόγω δημοσιογράφο να διασταυρώσει τις πληροφορίες της που μετέφερε με οποιονδήποτε στο Παλάτι. Βασικά, είναι εντελώς επινοημένο και θα μιλήσω ευγενικά: Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Παράλληλα, η Ισπανίδα δημοσιογράφος ισχυρίστηκε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε μεταφερθεί για πρώτη φορά στο νοσοκομείο στις 28 Δεκεμβρίου, όπου παρέμεινε για αρκετές ημέρες, καθώς, όπως είπε, «άρχισε να νιώθει αδιαθεσία, και δεν ήταν η πρώτη φορά». Το Παλάτι φρόντισε να διαψεύσει και αυτόν τον ισχυρισμό.

Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στο νοσοκομείο στις 16 Ιανουαρίου, με το Παλάτι να ανακοινώνει πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα την επόμενη μέρα και πως θα παραμείνει στο London’s Clinic για 14 περίπου ημέρες, ενώ θα απέχει στη συνέχεια από τα βασιλικά της καθήκοντα.

Η ανακοίνωση προκάλεσε έκπληξη σε Βρετανούς και μη -δεν το γνώριζαν ούτε τα κοντινά της άτομα-, με πολλούς να αναρωτιούνται τη σοβαρότητα της κατάστασής της, δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να παραμένει κάποιος νοσηλευόμενος στην Αγγλία για τόσο πολλές ημέρες και προκαλώντας όργιο φημών για το τι τελικά συμβαίνει. Πάντως, η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο σπίτι της στις αρχές της εβδομάδας και θα συνεχίσει τη ανάρρωσή της εκεί.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ