Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Για... μπύρες παρέα με τον γιο του -Το απολαυστικό στιγμιότυπο στο Instagram

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Για... μπύρες παρέα με τον γιο του -Το απολαυστικό στιγμιότυπο στο Instagram

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φαίνεται πως περνάει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του, απολαμβάνοντας τον ρόλο του πατέρα στο πλευρό της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου.

Ο δημοφιλής σεφ και κριτής του MasterChef που έγινε πατέρας τον Σεπτέμβρη του 2022, φαίνεται πως είναι ξετρελαμένος με τον γιο του, με τους δύο τους να έχουν αρχίσει ήδη τις εξορμήσεις παρέα, και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να απολαμβάνει την… αντροπαρέα!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Οι απολαυστικές αναρτήσεις με τον γιο του στα social media

Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς αρκετές φωτογραφίες με τον γιο του και τις στιγμές που περνούν παρέα, με τους διαδικτυακούς φίλους του διάσημου σεφ να ενθουσιάζονται με τις σχετικές αναρτήσεις.

Σύμφωνα με τα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί στα social media, οι δύο τους έχουν πάει ήδη για μπιλιάρδο, βόλτες στην εξοχή, αλλά και για… μπύρες, μια ασχολία που φαίνεται ότι είναι η αγαπημένη τους.

Μετά το προηγούμενο φωτογραφικό καρέ, όπου ο γνωστός σεφ εικονίζεται να κρατάει τον γιο του αγκαλιά και να απολαμβάνει μία μπύρα, πρόσφατα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία με τον ίδιο και τον γιο του να έχουν πάει για… μπύρες!

Στη σχετική φωτογραφία εικονίζεται ένα ποτήρι μπύρα και ένα μπιμπερό με γάλα, σε ένα ακόμη τρυφερό φωτογραφικό καρέ που μοιράστηκε ο γνωστός σεφ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ