Μαρία Μενούνος: Δείχνει πρώτη φορά τα σημάδια της εγχείρησης για την αφαίρεση όγκου

Μαρία Μενούνος: Δείχνει πρώτη φορά τα σημάδια της εγχείρησης για την αφαίρεση όγκου

Σοκ είχε προκαλέσει η αποκάλυψη που έκανε η Μαρία Μενούνος για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, την οποία και ευτυχώς κατάφερε να ξεπεράσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο People γνωστοποίησε πως τον Ιανουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και μάλιστα στο στάδιο 2. Η Μαρία Μενούνος υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αφαίρεσαν έναν όγκο 3,9 εκατοστών. Σήμερα παραμένει αισιόδοξη και παράλληλα ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, το οποίο θα αποκτήσουν μέσω παρένθετης μητέρας.

Το πρωί της Δευτέρας 10/7 η Μαρία Μενούνος έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα.

Ειδικότερα, η γνωστή τηλεπερσόνα ανήρτησε μια φωτογραφία της όπου ποζάρει με μαγιό στον καθρέφτη της και δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρθηκε στις ουλές της, τις οποίες «αγκαλιάζει για να τις προστατέψει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ