Μαρία Μενούνος: Η αντίδραση του συζύγου της όταν έμαθε ότι θα γίνουν γονείς – Το βίντεο από πριν έναν χρόνο

Μαρία Μενούνος: Η αντίδραση του συζύγου της όταν έμαθε ότι θα γίνουν γονείς – Το βίντεο από πριν έναν χρόνο

Πριν έναν χρόνο ακριβώς η Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε στον σύζυγό της, Keven Undergaro ότι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας.

Η διάσημη παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος με καταγωγή από την Ελλάδα, η οποία πλέον ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας έχοντας την κόρη της, Αθηνά, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media με τη στιγμή της ανακοίνωσης. Ο σύζυγός της τρελαίνεται από τη χαρά του, όταν η Μαρία Μενούνος του ανακοινώνει ότι η παρένθετη μητέρα έμεινε έγκυος στο παιδί τους.

«Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, εισέβαλα στο γυμναστήριο για να πω στον Κέβιν κάτι που περίμενα σχεδόν μια δεκαετία για να του το πω. “Είμαστε έγκυος!”.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος

Τόσες πολλές προσπάθειες εγώ η ίδια, ελπίζοντας να μείνω έγκυος χωρίς επιτυχία, και στη συνέχεια η μακρά διαδικασία της παρένθετης μητέρας, το έκαναν αυτό σχεδόν απίστευτο! Εκείνη την εποχή είχαμε εμφυτεύσει δύο έμβρυα ελπίζοντας για δίδυμα, αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την παρένθετη μητέρα μας και την οικογένειά της για αυτό το απίστευτο δώρο. Η Αθηνά είναι η μεγαλύτερη ευλογία μας» έγραψε στη λεζάντα η Μαρία Μενούνος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ