Τρέμε Έλον Μασκ: Ο Ζούκερμπεργκ δείχνει τους κοιλιακούς του, μετά από προπόνηση με πρωταθλητή πολεμικών τεχνών
Φωτογραφία: Instagram

Τρέμε Έλον Μασκ: Ο Ζούκερμπεργκ δείχνει τους κοιλιακούς του, μετά από προπόνηση με πρωταθλητή πολεμικών τεχνών

Έτοιμος για την μάχη με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ είναι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, δείχνοντας την απίστευτα καλογυμνασμένη σωματική του διάπλαση.

Χθες, το αφεντικό της Meta πόζαρε για στιγμιότυπα με τον πρωταθλητή του UFC Featherweight, Alex Volkanovski, και τον δύο φορές πρωταθλητή μεσαίων βαρών του UFC Israel Adesanya σε ένα γυμναστήριο στη λίμνη Ταχόε της Νεβάδα.

«Κανένα ψέμα με τον Μασκ» έγραψε ο Adesanya στην ανάρτησή του στο Instagram μαζί με ένα emoji. «Είναι σοβαρή δουλειά!!!».

Ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ελον Μασκ ο Ζούκερμπεργκ

Ο Ζούκερμπεργκ σχολίασε στην ανάρτηση δηλώνοντας ότι «είναι τιμή μου να προπονούμαι μαζί σας, παιδιά!» καθώς ετοιμάζεται για τον αγώνα του με τον Έλον Μασκ, με τον οποίο έχει εμπλακεί σε μια διαμάχη από την έναρξη του Threads – ενός ανταγωνιστή του Twitter – νωρίτερα αυτό το μήνα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο ατζέντης του Volkanovski επιβεβαίωσε ότι ο Αυστραλός αθλητής είχε προσεγγιστεί για να προπονήσει τον Ζούκερμπεργκ πριν από τον αγώνα εναντίον του μεγάλου τεχνολογικού αντιπάλου του.

mark zukerberg xamogelastos proponisi

Θαυμαστής του UFC ο ιδρυτής του Facebook

Ο Ζούκερμπεργκ πιστεύεται ότι είναι μεγάλος οπαδός του UFC και τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει φιλία με τον Volkavonski. «Ναι είναι φίλος» είχε δηλώσει ο αθλητής πέρυσι πριν από έναν αγώνα. « Ήξερα πολύ πριν κάνει την εμφάνισή του στο UFC ότι είναι μεγάλος θαυμαστής. Λατρεύει το άθλημα. Τον θεωρώ φίλο μου. Και πάλι, είναι ωραίος τύπος, τα πάμε καλά

Πάντως, η επιβεβαίωση και η επίσημη ημερομηνία για τον πολυσυζητημένο αγώνα μεταξύ του Έλον Μασκ και του Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, παρόλο που η μητέρα του ιδρυτής της Tesla έχει ζητήσει να μην γίνει τέτοιος αγώνας, προτείνοντας μάλιστα εναλλακτική λύση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ