Το viral βίντεο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ -«Πέταξε» πάνω από το νερό κρατώντας την αμερικανική σημαία

Το viral βίντεο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ -«Πέταξε» πάνω από το νερό κρατώντας την αμερικανική σημαία

Την 4η Ιουλίου γιόρτασε χθες ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ με έναν τρόπο που σε πολλούς προκάλεσε έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής του Facebook, δημοσίευσε ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να ίπταται επάνω από το νερό σε μια ηλεκτρονική σανίδα του σερφ, κρατώντας μια αμερικανική σημαία, ενώ συνόδευσε το βίντεο με τη μελωδία του τραγουδιού του Τζον Ντένβερ «Take Me Home, Country Roads». Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε απλά: «Ευτυχισμένη 4η Ιουλίου!».

Όσο για την συγκεκριμένη σανίδα που χρησιμοποίησε, ονομάζεται eFoil, και είναι μια νέα τάση στους λάτρεις του σέρφινγκ με την τιμή της να κυμαίνεται από 4.000 έως 12.000 δολάρια. Πρόκειται για μια σανίδα του σερφ με ηλεκτρική έλικα ακριβώς πάνω από το φτερό. Τροφοδοτείται από έναν σχεδόν αθόρυβο ηλεκτρικό κινητήρα και επαναφορτιζόμενη μπαταρία ενώ ελέγχεται από φορητό ασύρματο τηλεχειριστήριο που συγχρονίζεται με το eFoil μέσω Bluetooth.

Viral το βίντεο του Ζούκερμπεργκ

Παραμένει άγνωστο εάν απλά ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έκανε αυτή την «περίεργη», όπως την χαρακτήρισαν πολλοί στα social media ανάρτηση απλώς για να ευχηθεί Χρόνια Πολλά ή εάν ήθελε να δείξει πως το Instagram, του οποίου είναι ιδιοκτήτης, δεν είναι πλέον μια εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών, όπως δήλωσε ο ίδιος, την ώρα που ο τεχνολογικός γίγαντας προσπαθεί να ανταγωνιστεί το TikTok και το YouTube στον τομέα των βίντεο.

Πάντως, αυτό που πέτυχε ήταν να γίνει viral για άλλη μία φορά, όπως και τότε που η κάμερα τον τσάκωσε με το πρόσωπό του άσπρο στο αντηλιακό. Μέσα σε 9 μόλις ώρες από την ανάρτηση, το βίντεο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια προβολές.

Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπόρεσαν να μην αντιδράσουν στο βίντεο. «Εγώ το είδα, επομένως θα πρέπει να το δείτε κι εσείς. Συγνώμη» έγραψε κάποια με έναν άλλον να προσθέτει: «Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που υπήρξε ποτέ». Ένας ακόμη ανέφερε: «Οι δισεκατομμυριούχοι γίνονται απίστευτα περίεργοι λόγω των χρημάτων ή γίνονται δισεκατομμυριούχοι επειδή είναι απίστευτα περίεργοι;».

Και τα σχόλια συνεχίζονται: «Μακάρι να μπορούσαν να φέρουν πίσω στην ζωή τον Τζον Ντένβερ για να μπορέσει να κάνει μήνυση στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ γι’ αυτό» έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Κάποιος είπε στον Μαρκ να φερθεί όσο πιο φυσιολογικά μπορούσε την 4η Ιουλίου» σχολίασε κάποιος ακόμη. «Είμαι χαρούμενος που τουλάχιστον μπορούμε να βασιστούμε στον Ζουκ για να είμαστε απίστευτα περίεργοι». Πάντως ένα tweet που συνοψίζει όλα τα παραπάνω αναφέρει απλά: «Μα γιατί;».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ