MasterChef: Όταν o... χαμένος «ξάδελφος» του Σωτήρη Κοντιζά πήγε να διαγωνιστεί [βίντεο]
Φωτογραφία: Instagram

MasterChef: Όταν o... χαμένος «ξάδελφος» του Σωτήρη Κοντιζά πήγε να διαγωνιστεί [βίντεο]

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, 23/01, οι auditions του νέου κύκλου του MasterChef, με τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να υποδέχονται στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής, τους 24 που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη λευκή ποδιά.

Ωστόσο, η γνωριμία με την κουζίνα του MasterChef συνοδεύτηκε με… ψυχρολουσία για πέντε παίκτες, οι οποίοι κλήθηκαν να διεκδικήσουν εκ νέου την είσοδό τους στο παιχνίδι, απέναντι σε πέντε επίλεκτους διαγωνιζόμενους.

Μεταξύ αυτών και ο 28χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος σχολιάστηκε για την ομοιότητά του με τον Σωτήρη Κοντιζά.

MasterChef: Η ομοιότητα του νεαρού διαγωνιζόμενου με τον Σωτήρη Κοντιζά

Όπως περιέγραψε ο 28χρονος στην κάμερα του παιχνιδιού, ο ίδιος ασχολείται ήδη εδώ και δέκα χρόνια με τη μαγειρική, ενώ έχει δικό του εστιατόριο στην Αλόννησο. Μάλιστα, στη συνομιλία του με τους Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, αποκάλυψε ότι αρκετοί σχολιάζουν την ομοιότητά του με τον στιλάτο κριτή του MasterChef.

Η ομοιότητα του παίκτη με τον Σωτήρη Κοντιζά σχολιάστηκε και στο Twitter, με κάποιους να αναφέρουν ότι τους… χώρισαν στη γέννα, και άλλους να κάνουν λόγο για τον «χαμένο ξάδελφο» ή αδελφό του κριτή.

Στα του διαγωνιστικού σκέλους του παιχνιδιού, ο Κωνσταντίνος κατάφερε τελικά να επικρατήσει του αντιπάλου του, και να βρίσκεται ανάμεσα στους 24 τελικούς διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ