Νικήτας Κακλαμάνης: Το τραγούδι που του τραγούδησε η Βίκυ Μοσχολιού λίγο πριν πεθάνει

Νικήτας Κακλαμάνης: Το τραγούδι που του τραγούδησε η Βίκυ Μοσχολιού λίγο πριν πεθάνει

Για την Βίκυ Μοσχολιού και την επίσκεψη που είχε κάνει με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η τραγουδίστρια μίλησε ο Νικήτας Κακλαμάνης στο One και την εκπομπή «Στιγμές» με τον Μάνο Νιφλή.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης περιέγραψε με συγκίνηση αυτή τη στιγμή της ζωή του και αποκάλυψε ποιο τραγούδι του τραγούδησε η Βίκυ Μοσχολιού πριν πεθάνει.

Όπως είπε, ο ίδιος ήταν τότε υπουργός Υγείας και ένα μεσημέρι Κυριακής τον κάλεσε στο τηλέφωνο ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής ζητώντας του να τα παρατήσει όλα και να πάνε μαζί να δουν την Βίκυ Μοσχολιού που νοσηλευόταν στο «Υγεία».

«Έλα στο Μαξίμου και θα πάμε οι δυο μας – μην φέρεις συνοδείες- στο «Υγεία» γιατί θέλω να δω την Μοσχολιού μου είπε ο Καραμανλής» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης και συνέχισε λέγοντας:

«Πήγα στο Μαξίμου, μπήκαμε στο τζιπ που οδηγούσε ο ίδιος ο Καραμανλής και ξεκινήσαμε. Φτάσαμε στο Υγεία, ανεβήκαμε σε μια μικρή σουΐτα, όπου νοσηλευόταν η Μοσχολιού και απ’ έξω στο σαλονάκι καθόταν η μητέρα της και μια φίλη της. Μπήκε ο Καραμανλής μέσα στο δωμάτιο, εγώ έκλεισα την πόρτα και τους άφησα τους δυο τους και έπειτα από μισή ώρα άνοιξε την πόρτα και μου λέει «φεύγουμε».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης συμπλήρωσε ότι τότε η Μοσχολιού είπε στον Κώστα Καραμανλή «ένα λεπτό πρόεδρε, θέλω τον Νικήτα για λίγο». Ο κ. Κακλαμάνης αποκάλυψε σε αυτό το σημείο ότι την Βίκυ Μοσχολιού την είχε γνωρίσει τυχαία καθώς είχε τραγουδήσει στο φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ μετά την ήττα από το ΠΑΣΟΚ και από τότε όπου τραγουδούσε, εκείνος την ακολουθούσε.

«Η Βίκυ γνώριζε ότι αγαπημένο μου τραγούδι είναι “ο αλήτης” το οποίο τραγουδούσε στα κέντρα με τη μεγάλη σάλα χωρίς μικρόφωνο» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης και πρόσθεσε:

«Στο νοσοκομείο λοιπόν μου είπε “έλα κάθισε δίπλα μου στο κρεβάτι να σου τραγουδήσω για τελευταία φορά το τραγούδι σου, τον αλήτη”. Έπειτα από δύο ημέρες πέθανε».

Συγκινημένος αποκάλυψε ότι οι κόρες της μετά τον θάνατο της μητέρας τους, τού έστειλαν μια εικονίτσα που είχε στο κομοδίνο της στο νοσοκομείο μαζί με ένα πολύ συγκινητικό σημείωμα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ