Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σταματούν τις διαρροές κατά της βασιλικής οικογένειας - Απειλή, ανταλλαγή ή συμφιλίωση;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σταματούν τις διαρροές κατά της βασιλικής οικογένειας - Απειλή, ανταλλαγή ή συμφιλίωση;

Τέλος οι εκπομπές στο Netflix και η συγγραφή βιβλίων για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. Τουλάχιστον αυτών που βάζουν στο «στόχαστρο» τη βασιλική οικογένεια.

Πηγές του Metro αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ελπίζουν ότι το 2023 θα είναι το «έτος συμφιλίωσης» τους με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τους στο Netflix αλλά και των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι, «Spare». Μάλιστα, οι Σάσεξ είναι πιθανό να παραμείνουν πίσω από τις κάμερες.

Από τότε που δήλωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη βασιλική ζωή το 2020, το ζευγάρι έχει επικρίνει τον βασιλιά Κάρολο, τη βασίλισσα Καμίλα, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Πολλοί πλέον ελπίζουν ότι η απόφαση αυτή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα γλιτώσει τη βασιλική οικογένεια από περαιτέρω «πόνο» και «φασαρία». Την ίδια ώρα πηγές αναφέρουν ότι η απόφασή τους αυτή οφείλεται στο ότι έχουν ξεμείνει από υλικό, μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ του Netflix, με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ αλλά και την κυκλοφορία του Spare.

«Αυτή η περίοδος της ζωής τους τελείωσε, καθώς δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πουν» είπε πηγή που επικαλείται το Metro.

Η Μέγκαν Μαρκλ πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο του Χόλιγουντ WME και είναι πιθανό η εταιρεία να την συμβούλεψε να μην μοιράζεται πλέον δημόσια κάθε λεπτομέρεια της ζωής της.

Μια πηγή είπε ότι το ζευγάρι περιέγραψε την εποχή κατά την οποία κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ και τα απομνημονεύματα ως την «εποχή της προβολής» τους και τώρα ελπίζουν να μπουν στο «έτος συμφιλίωσης» με τη βασιλική οικογένεια.

Η πηγή πιστεύει ότι αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξάλλου δεν επέκριναν ποτέ δημόσια την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS