Oscars 2022: Απίστευτο! Ο Will Smith χαστούκισε τον Κρις Ροκ μετά από σχόλιο για τη σύζυγό του [βίντεο]

Oscars 2022: Απίστευτο! Ο Will Smith χαστούκισε τον Κρις Ροκ μετά από σχόλιο για τη σύζυγό του [βίντεο]

Πολλές οι στιγμές που σημάδεψαν τα Oscars 2022, ωστόσο εκείνη που θα μείνει αξέχαστη σε όλους ήταν αναμφίβολα η... μπουνιά του Will Smith στον Κρις Ροκ!

Μάλιστα, παρότι αρχικά φάνηκε σκηνοθετημένο, οι πρώτες αναφορές από την αίθουσα του Dolby Theater έκαναν λόγο για ένα... πέρα για πέρα αληθινό περιστατικό!

Τι συνέβη; Ολα ξεκίνησαν όταν ο -γνωστός για το χιούμορ του- Κρις Ροκ αστειεύτηκε με το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, της συζύγου του Will Smith, η οποία σημειωτέον πάσχει από αλωπεκίαση.


«Jada I love you, "G.I. Jane 2", ανυπομονώ να το δω», είπε ο Ροκ, με την κάμερα να δείχνει την Τζέιντα να αντιδρά με γουρλωμένα μάτια, μετά το μάλλον ατυχές αστείο του κωμικού ηθοποιού, με τον ίδιο να προσπαθεί να το... μαζέψει λέγοντας ότι «ήταν καλό», αναφερόμενος στο αστείο του, που δεν πήγε και πολύ καλά!

Βίντεο: Οταν ο Will Smith στα Oscars έριξε μπουνιά στον παρουσιαστή

Η αντίδραση του Will Smith, ωστόσο, όπως φάνηκε δεν ήταν και πολύ ψύχραιμη...

 

Ο Will Smith, λοιπόν, σηκώθηκε από τη θέση του, κινήθηκε προς τον Κρις Ροκ και με μία... ξεγυρισμένη «καρατιά» τον χαστούκισε!

Και δεν έμεινε εκεί, αφού όταν επέστρεψε στη θέση του, φώναξε στον Κρις Ροκ «μην ξαναπιάσεις στο γ@μημ€νο στόμα σου τη γυναίκα μου»!

Ζήτησε συγγνώμη κλαίγοντας ο Will Smith, όταν παρέλαβε το Oscar

Λίγο αργότερα, ο Will Smith κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Η μέθοδος Γουίλιαμς», με τον σπουδαίο Αμερικανό ηθοποιό να απολογείται με δάκρυα στα μάτια για την πράξη του.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την Ακαδημία», είπε ο Σμιθ. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», δήλωσε προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, κατά την απονομή του χρυσού αγαλματιδίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ