Πώς θα ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γέρος; Και πάλι κούκλος
Φωτογραφία: Instagram/davidbeckham

Πώς θα ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γέρος; Και πάλι κούκλος

Θεωρούνταν ένας από τους ομορφότερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και εξακολουθεί να είναι παρόλο που είναι πλέον 47 ετών. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που μας δείχνει πώς θα είναι γέρος.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε ως ηλικιωμένος άνδρας σε ένα βίντεο για την ελονοσία, το οποίο τονίζει πώς η θανατηφόρα ασθένεια μπορεί να στερήσει από τους ανθρώπους την ευκαιρία να γεράσουν.

Ακόμη και γέρος, κούκλος είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εμφανίζεται με γκρίζα μαλλιά, λίγα γένια και ρυτίδες ενώ παράλληλα εμφανίζονται τα λόγια: «Ελονοσία, δε θα αφήσουμε να μας πάρεις το μέλλον». Στην συνέχεια, ο αθλητής μεταμορφώνεται στην τωρινή μορφή του.

 

Το σημαντικό μήνυμα που θέλει να στείλει

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μιλώντας με επιστήμονες λέει σε άλλο σημείο του βίντεο: «Οι άνθρωποι πρέπει να δώσουν σημασία στην ασθένεια. Υπάρχει τρόπος να θεραπευτεί αυτή η ασθένεια. Οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν τη δύναμη και την ευθύνη να κάνουν την αλλαγή. Η ελονοσία βρήκε το ταίρι της».

Στην συνέχεια, επιδεικνύει τις ικανότητές του στη μπάλα, λέγοντας στους τηλεθεατές «δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε» ενώ ακολούθως στέκεται μπροστά σε ένα λευκό φόντο, ενώ είναι περιτριγυρισμένος από εκατοντάδες «κουνούπια». Σύμφωνα με το NHS: «Η ελονοσία προκαλείται από το τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού. Αρκεί ένα μόνο τσίμπημα για να κολλήσει κανείς».

Στην λεζάντα του βίντεό του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος συμμετέχει εδώ και χρόνια στην καμπάνια για την εξάλειψη της ελονοσίας, έγραψε: «Ελονοσία, βρήκες το ταίρι σου. Είμαι περήφανος που συμμετέχω στο κίνημα @zeromalaria για να τερματίσουμε αυτή την ασθένεια εντός μιας γενιάς. Αυτή είναι μια μάχη που μπορούμε να κερδίσουμε – πρέπει να επενδύσουμε στην επιστήμη, την καινοτομία και τα εργαλεία για να φτάσουμε στο μηδέν της ελονοσίας όσο ζούμε και να σώσουμε εκατομμύρια ζωές».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ