Η Σάνεν Ντόχερτι σοκάρει: «Έτσι μοιάζει ο καρκίνος» λέει και δείχνει πώς κάνει ακτινοθεραπεία
Σοκάρει η Σάνεν Ντόχερτι/Φωτογραφία: Instagram/theshando

Η Σάνεν Ντόχερτι σοκάρει: «Έτσι μοιάζει ο καρκίνος» λέει και δείχνει πώς κάνει ακτινοθεραπεία

Φόβος και αγωνία για το άγνωστο: Η Σάνεν Ντόχερτι αποκάλυψε πως ο καρκίνος της έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο και σοκάρει τους οπαδούς της. «Έτσι μοιάζει ο καρκίνος» λέει και δείχνει πώς είναι να κάνεις ακτινοθεραπεία.

Η μία εκ των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του ‘90 «Beverly Hills 90210» αποκάλυψε μέσα από βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram, πως ο καρκίνος της έχει κάνει μετάσταση και κέρδισε τους επαίνους των οπαδών της δείχνοντας πως είναι να κάνει κάποιος ακτινοθεραπεία.

Τα σοκαριστικά βίντεο της Σάνεν Ντόχερτι: «Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος»

«12 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος ακτινοβολίας» έγραψε η 52χρονη ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της. «Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική και συνέβαιναν πολλά στη ζωή μου» ανέφερε.

Η αξονική τομογραφία έδειξε ότι η ηθοποιός είχε μεταστάσεις στον εγκέφαλο – μια κατάσταση που συμβαίνει όταν τα καρκινικά κύτταρα εξαπλώνονται από την αρχική τους θέση στον εγκέφαλο, σύμφωνα με την Mayo Clinic

«Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς όπως ο Δρ. Αμίν Μιράντι και τους καταπληκτικούς τεχνικούς στο Cedar Sinai» συνέχισε. «Αλλά αυτός ο φόβος… αυτή η ταραχή… η χρονική στιγμή όλων αυτών. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος» αναφέρει ενώ όπως μπορεί να δει κανείς δάκρυα κυλούν από τα μάτια της.

Την προηγούμενη μέρα, η Σάνεν Ντόχερτι μοιράστηκε ένα throwback βίντεο από τον Ιανουάριο που δείχνει τους γιατρούς να προσπαθούν να της πάρουν τις σωστές διαστάσεις για τη μάσκα που θα χρησιμοποιήσει στις ακτινοθεραπείες.

Έπαινοι από τους θαυμαστές της που δείχνει την αλήθεια

Οι οπαδοί της επαίνεσαν τη γενναιότητά της και την απόφασή της να μοιραστεί μια άγνωστη πλευρά της θεραπείας του καρκίνου. «Ο κόσμος δεν βλέπει αυτή την πλευρά του καρκίνου. Σ’ ευχαριστώ που δείχνεις πόσο ευάλωτη είσαι» έγραψε ένας από τους οπαδούς της. «Τόσο γενναία! Αυτό κάνουμε για να επιβιώσουμε από τον καρκίνο» πρόσθεσε ένας άλλος. «Ενιωσα την αγωνία και τα δάκρυά σου. Είμαι τόσο περήφανη για σένα που έχεις τη δύναμη να το ξεπεράσεις» σχολίασε ένας τρίτος.

Η ηθοποιός, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2015, ήταν ανοιχτή και ειλικρινής σχετικά με τη διαδικασία της θεραπείας της. «Είχα πολλές ρινορραγίες από τη χημειοθεραπεία» είχε μοιραστεί στο παρελθόν, προσθέτοντας ότι έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. «Δεν ξέρω εάν κάποιος από εσάς το βίωσε αυτό. Επίσης ήμουν υπερβολικά κουρασμένη» πρόσθεσε.

Κι ενώ πίστευε πως είχε ξεμπερδέψει με τον καρκίνο, τον Φεβρουάριο του 2020 αποκάλυψε πως έδινε ξανά μάχη με τον καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου ενώ το 2021 είπε στους θαυμαστές της ότι «παλεύει για να μείνει ζωντανή».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ