Σοφία Παυλίδου: Γνωστή ηθοποιός που είχε δεχτεί επίθεση από τον Παπαγιάννη θα καταθέσει υπέρ της

Σοφία Παυλίδου: Γνωστή ηθοποιός που είχε δεχτεί επίθεση από τον Παπαγιάννη θα καταθέσει υπέρ της

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου. Όπως έγινε γνωστό στο εδώλιο θα κάτσει πρώτα η ηθοποιός, ύστερα από μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις που έκανε το «Πρωινό» ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης θα βρίσκεται μία γυναίκα, πολύ γνωστή ηθοποιός, που αναμένεται να βάλει «φωτιά» στην υπόθεση, καθώς ήταν παλιό θύμα του Μάνου Παπαγιάννη.

Η πολύ γνωστή ηθοποιός είχε δεχτεί επίθεση βιαιοπραγίας από τον ηθοποιό σε παλαιότερη συνεργασία τους, παρουσία και άλλων συναδέλφων τους.

Η εν λόγω ηθοποιός έπαιζε και στην παράσταση «Πετάει, πετάει» που σημειώθηκε το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου.

Σύμφωνα με την εκπομπή -που επικαλείται το περιβάλλον του Μάνου Παπαγιάννη- ο ηθοποιός θα συμφωνήσει να υπάρχει συνεκδίκαση της υπόθεσης. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο σκαμνί την ίδια ημέρα. Από την πλευρά της Σοφίας Παυλίδου έχει υποβληθεί ήδη το αίτημα της συνεκδίκασης και έχει γίνει αποδεκτό από τον Εισαγγελέα.

Μάρτυρας υπεράσπισης της Παυλίδου και η Κόνι Μεταξά
Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι ως μάρτυρας υπεράσπισης της Σοφίας Παυλίδου θα είναι, μεταξύ άλλων, και η Κόνι Μεταξά.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Κόνι Μεταξά η οποία ήταν αρκετά φειδωλή στις δηλώσεις της.

«Θα είμαι μάρτυρας. Τα έχουν συζητήσει οι δικηγόροι μας μεταξύ τους και εγώ με τη Σοφία οπότε δε χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι. Θα πάω στο δικαστήριο και θα τα συζητήσουμε όλα», ανέφερε η νεαρή performer.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ